Survivor 2024: Κόκκινη ξανά η επικοινωνία, αλλά και η αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Κόκκινη ξανά η επικοινωνία, αλλά και η αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις των γυναικών του τάκου, ο εμμονικός γκόμενος, το μοιρολόι του Σταμάτη, τα συνθήματα για τη Χρύσα και οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή

MixCollage-29-Feb-2024-02-33-AM-9945
Η 8η εβδομάδα στο Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με τους Διάσημους να κάνουν το τρία στα τρία στα έπαθλα επικοινωνίας αλλά να χάνουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, καθώς η Έλενα Αμανατίδου δεν κατάφερε στην μονομαχία παραμονής να ξεπεράσει τα εμπόδια των Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (28/2) ξεκίνησε με τις «Κόκκινες» Μαρία και Κατερίνα να σχολιάζουν τόσο την υποψηφιότητά τους, όσο και τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο της Τρίτης (27/2) οπού οι Διάσημοι αποχώρησαν για λίγο λόγω της συμπεριφοράς των Μαχητών κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgxg3n2zxqh)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgxtgvem94p)


Θέση για τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο της προηγούμενης ημέρας πήρε και η Ασημίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgxpmnazag9)


Από την πλευρά της η μοναδική υποψήφια της Μπλε ομάδας, Χρύσα Χατζηγεωργίου, που βρέθηκε στον τάκο μετά από απόφαση της MVP Κατερίνας Δαλάκα έκανε λόγο για εμπάθεια.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ήμουν 100% σίγουρη ότι θα με ψηφίσει η Κατερίνα και όχι για αγωνιστικά κριτήρια. Δεν στέκει για αγωνιστικά κριτήρια, γιατί αυτή την εβδομάδα είχα έξι στα επτά, οπότε σαν επιχείρημα είχε αυτό που είχα πει κι εγώ για την προπόνηση», είπε.

«Πραγματικά, το έκανε, επειδή δεν με γουστάρει. Ήταν τελείως για προσωπικούς λόγους, πραγματικά. Φαίνεται ότι την ενοχλεί, φαίνεται ότι την πειράζει, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον από εκεί που με είχε ως αδύναμη παίκτρια και σίγουρο πόντο, μάλλον με έχει πια περισσότερο υπολογίσιμη. Οπότε, αφενός χαίρομαι, αφετέρου έχω ήδη κουραστεί», ανέφερε.

Τέλος, κατέληξε: «Έχω κουραστεί με την εμπάθειά της απέναντί μου. Πραγματικά με έχει κουράσει, δηλαδή όχι απλά εμμονικός γκόμενος... άλλο level. Άρρωστο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgxxk9ka7u1)


Πριν τον αγώνα επάθλου η συζήτηση των δύο ομάδων επικεντρώθηκε πάλι στην κόντρα της Ασημίνας με τον Τζέιμς. Στο κάδρο μπήκε και η στρατηγική της Κατερίνας Δαλάκα η οποία επέλεξε τη Χρύσα ως τέταρτη υποψήφια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgyezg47nz5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgypqborzv5)


Οι Κόκκινοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους στα αγωνίσματα ασυλίας ήθελαν να ρεφάρουν και να μην επιτρέψουν στους Μπλε να πάνε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπως είχαν κάνει και τις προηγούμενες δύο φορές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgz1vmn8icx)


Οι Μαχητές πάλεψαν για την επικοινωνία μέχρι το 6-6, με τους Διάσημους να σημειώνουν δύο νίκες με Έλενα και Θοδωρή και να αποκτούν απόσταση δύο πόντων (8-6).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgzl6z5p1hd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgzqws69x1d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgzwpdy8z7t)


Η Δώρα μείωσε σε 8-7, όμως αυτός ήταν και ο τελευταίος πόντος που πήραν οι Μπλε. Οι Κόκκινοι με Αλέξης και Αντωνά πήραν τη νίκη με 10-7 και έκαναν το 3 στα 3 στα έπαθλα επικοινωνίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh02b0ymdsh)


Η ήττα έφερε γκρίνια στους Μπλε με τη Σταυρούλα να τα βάζει με το Σταμάτη και το... μοιρολόι του, ενώ σε κλάματα ξέσπασε η Χρύσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh0sp1ma7j5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh0vtelr3bl)


Προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν και στις σχέσεις της Δώρας Νικολή με τον Γιάννη Περπατάρη. Η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «αυτό το οποίο με ενοχλεί είναι πως εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν άνθρωπο εδώ πέρα μέσα, ενώ εκείνος είναι σαν να έχει μια εμπάθεια μαζί μου. Μιλάω για τον Γιάννη, ο οποίος είχε επαναπαυθεί για λίγο καιρό αλλά όταν μπήκε η Σταυρούλα με τον Τζέιμς, ξαφνικά όλη η κατάσταση άλλαξε και άρχισε να συμπεριφέρεται πιο καλά προς εμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως του μετέφεραν κάποια λόγια απ’ έξω».

«Ξαφνικά εχθές στον αγώνα τσούγκρισα το κεφάλι μου, ευτυχώς τώρα είμαι καλά, γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Κερδίζοντας τον πόντο έδωσα το χέρι μου και μου το έδωσε όλη η ομάδα το χέρι εκτός από τον Γιάννη. Ξαφνικά στον πάγκο, εκεί που πήγα να του δώσω μια συμβουλή για το πως να ρίχνει τον κρίκο όπως άλλοι, είπε «δεν δέχομαι συμβουλές από κανέναν». Αυτά τα πράγματα όμως εμένα δεν μου αρέσουν».

«Αποφασίσαμε πλέον και από εδώ και πέρα δεν θα μιλάμε! Ανθρώπινα, όμως, θα μπορούσε να με ρωτήσει εάν είμαι καλά μετά το δυνατό χτύπημα που είχα. Δεν με ρώτησε καν, ποτέ, αν είμαι καλά. Δεν μου είπε ποτέ περαστικά ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα με ρώτησε μία και δύο και τρεις φορές. Αυτό δεν δείχνει καλή ποιότητα ανθρώπου. Δεν δείχνει ανθρωπιά» υπογράμμισε επίσης η Μαχήτρια για τον συμπαίκτη της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh0zex23ce9)


Την ίδια ώρα οι Διάσημοι απόλαυσαν γευστικό καφέ και γραπτά μηνύματα από φίλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh129vp9yht)


Οι τέσσερις υποψήφιες μίλησαν στην κάμερα του Survivor λίγο πριν την μονομαχία παραμονής με τη Δαλάκα να αναφέρει πως θέλει να φύγει η Χρύσα, την Έλενα να λέει πως αν αποχωρήσει θα της λείψουν όλα, την Μαρία να δηλώνει χαρούμενη για όσα έχει πετύχει και την Χρύσα να μην μπορεί να κρύψει το άγχος της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh1t1bpepht)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh1p61jsx6x)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh1v9oq27td)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh1xze6u3sh)


Στο μεταξύ οι συμπαίκτες της Χρύσας ετοίμαζαν συνθήματα για να της ανεβάσουν την ψυχολογία ενόψει της μονομαχίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh20b35ir3d)


Οι Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα των Διασήμων και η Χρύσα Χατζηγεωργίου από τους Μαχητές συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh2lv5bhd3t)


Το πλεονέκτημα σε αυτή την μονομαχία των τεσσάρων, λόγω καλύτερων στατιστικών, είχε η Κατερίνα Δαλάκα μιας και μπορούσε να επιλέξει τον τελικό στόχο. Στον αντίποδα, συγκεντρώνοντας τα χειρότερα ποσοστά, βρισκόταν η Έλενα Αμανατίδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh2qjgedz0h)


Η Κατερίνα «καθάρισε» με 4-0 την Έλενα και ήταν η πρώτη που κάθισε στον πάγκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh2up5rgt9t)


Μαρία και Χρύσα έδωσαν μεγάλη μάχη με τη νικήτρια να κρίνεται στον πόντο. Η Αντωνά κατάφερε να πάρει το ματς με 4-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh363ez3wk1)


Στον τελικό παραμονής η Χρύσα κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της Έλενας και να «σωθεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh38o5sbodl)


Αντίθετα η Έλενα Αμανατίδου ήταν εκείνη που θα έπρεπε να πάρει τη δάδα της και να επιστρέψει σπίτι της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh3ky2ag9kx)


«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η πρώην παίκτρια των Διασήμων του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czh3tfgfxnc1)



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκρατία: Οι «μάγειρες» και οι «ντελιβεράδες» της τρομοκρατικής οργάνωσης

Ηλίας Λογοθέτης: Ήθελε να τραγουδάει στην όπερα, τον κέρδισε το θέατρο - Η εποχή της βιντεοκασέτας και οι σπάνιες εμφανίσεις στο σινεμά

Βίκτωρ Ρέστης: Διαμάχη με τη συνιδιοκτήτρια της Νιούκαστλ για απλήρωτο δάνειο 37 εκατ. λιρών που της έδωσε το 2008
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης