Ελένη Χατζίδου για Γιώργο Νταλάρα: Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει

Ελένη Χατζίδου για Γιώργο Νταλάρα: Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει

«Ο ίδιος σπαταλάει μεγάλο μέρος των συνεντεύξεών του στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους, να ασκήσει την αυστηρότητά του» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

eleni-hatzidou__4_
Η Ελένη Χατζίδου έκανε κι εκείνη ένα σχόλιο σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» μίλησε για τη στάση του καλλιτέχνη, αναφέροντας πως σπαταλάει πολύ χρόνο στις συνεντεύξεις του για να σχολιάσει άλλα άτομα.

«Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ο Γιώργος Νταλάρας λέει συνέχεια ότι οι εκπομπές δεν ασχολούνται με το να προάγουν πολιτισμό και να μορφώσουν τον κόσμο. Ο ίδιος δίνει πολύ λίγες συνεντεύξεις κι όταν το κάνει, σπαταλάει μεγάλο μέρος στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους, να ασκήσει την αυστηρότητά του», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyr101cdkxw1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γιατί δεν προσπαθεί μέσα από τις συνεντεύξεις του να μας βάλει σε πράγματα που θέλει να γνωρίσουμε; Ακόμα κι όταν μιλάει για τους τραγουδιστές, που είναι το αντικείμενό του, πάντα θα πρέπει να γίνεται με ευγένεια. Επειδή εσύ θες να εξυμνήσεις κάτι που θεωρείς ότι είναι πολύ ψηλά, δεν χρειάζεται να μειώνεις όλα τα άλλα. Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο "βούρκος", που έχουμε πέσει».

Τέλος, ανέφερε πως η ίδια εκνευρίζεται με τη στάση του, καθώς βγάζει μια «έπαρση». «Από μικρή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν υπεροχή σε σχέση με άλλους ανθρώπους για κάποιον λόγο, επειδή έχουν πετύχει στη ζωή τους. Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Το διήμερο της ψυχρής εισβολής σε χάρτες: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης