Χρυσές Σφαίρες 2024: Η χλιδή των ρούχων συναγωνιζόταν τη λάμψη των σταρ που τα φορούσαν
golden-globes-arthrou

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η χλιδή των ρούχων συναγωνιζόταν τη λάμψη των σταρ που τα φορούσαν

Παγέτες και κρύσταλλα, διαφάνειες και φιόγκοι, γοργονέ δημιουργίες και τουαλέτες αλά Μπάρμπι ήταν τα κυριότερα trends που επικράτησαν στο κόκκινο χαλί

Μετά την πολύμηνη απεργία των εργαζομένων του Χόλιγουντ, που έβαλε φρένο σε πολλές πρεμιέρες και κοσμικά events, η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών κήρυξε και επίσημα το τέλος της εσωστρέφειας και την έναρξη των μεγάλων κινηματογραφικών γιορτών και των larger than life εμφανίσεων.



Οι σταρ επένδυσαν για άλλη μία φορά σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, τα φλας των φωτογράφων και τα ευνοϊκά σχόλια των fashion editors. Ως υπέρλαμπρο ζευγάρι της βραδιάς ψηφίστηκαν δικαιωματικά οι Μπένιφερ, όχι τόσο για το κομψό μεν κλασικό δε tuxedo του Μπεν Αφλεκ, του οποίου την υπογραφή κανένας δεν πρόλαβε να ρωτήσει, αφού ο ηθοποιός φρόντισε να παραλείψει την περατζάδα στο κόκκινο χαλί, όσο για την άκρως χολιγουντιανή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία στην ουσία παρευρέθηκε στην τελετή για να συνοδέψει τον σύζυγό της που ήταν υποψήφιος για την ταινία «Air».

Η Μάργκοτ Ρόμπι, από την άλλη, δήλωσε εκ νέου την ταύτισή της με τον ρόλο της στην ταινία «Barbie», φορώντας την κόπια της δημιουργίας Armani που είχε ντύσει το μοντέλο της διάσημης κούκλας «Superstar Barbie» το 1977.

Σε άλλα νέα, αρκετές στράφηκαν στο διαχρονικό μαύρο (Τζένιφερ Λόρενς, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Αμάντα Σέιφριντ, Ρόζαμουντ Πάικ), πολλές ψήφισαν το εκτυφλωτικό κόκκινο και την εξτραβαγκάντσα (Τζούλιαν Μουρ, Σελένα Γκόμεζ, Φλόρενς Πιου, Χάιντι Κλουμ), άλλες ενέδωσαν στα λαμπερά υφάσματα και τις παγέτες (Εμιλι Μπλαντ, Νάταλι Πόρτμαν, Εμα Στόουν, Τζούλια Γκάρνερ, Μέριλ Στριπ, Τέιλορ Σουίφτ) και άλλες επέλεξαν απλά να προκαλέσουν (Κέιτ Μπεκινσέιλ, Γκίλιαν Αντερσον, Κάρεν Γκίλιαν). Ηταν όλες υπέροχες; Περίπου όλες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης