Γούπι Γκόλντμπεργκ: Ξεκαθαρίζει πως το όνομά της δεν είναι στη λίστα του Τζέφρι Έπσταϊν

Γούπι Γκόλντμπεργκ: Ξεκαθαρίζει πως το όνομά της δεν είναι στη λίστα του Τζέφρι Έπσταϊν

Φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο την ήθελαν ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του παιδόφιλου δισεκατομμυριούχου

goupi-gkolntmpergk
Στη δημοσιότητα βγήκε η λίστα με τα ονόματα των συνεργατών, των θυμάτων, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.

Δικαστήριο στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε τη λίστα, που περιέχει πάνω από 150 ονόματα, μεταξύ των οποίων μάλιστα, είναι και σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου.

Ωστόσο, πριν αποκαλυφθούν τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ή ακόμα και ψεύτικες λίστες, τις οποίες είχαν «σκαρφιστεί» κάποιοι στο διαδίκτυο.

«Θύμα» αυτής της παραπληροφόρησης έπεσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει στο «The View» πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπόθεση.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, εξήγησε πως είδε το όνομά της γραμμένο σε μια «ψεύτικη» λίστα στο διαδίκτυο. «Επιτρέψτε μου να αναφέρω μία θεωρία συνωμοσίας παιδιά», άρχισε να λέει, ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να σας εξηγήσω, γιατί υπήρχε μια ψεύτικη λίστα και είμαι σε αυτήν. Μου είπαν ότι ήμουν στο νησί του Τζέφρι Έπσταϊν και πρέπει να σας πω ότι δεν έχω πάει πουθενά».



Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας το λέω τώρα, μιας και μιλάμε για αυτό. Οι άνθρωποι που δημοσιεύουν αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί μόλις κάποιος απαλλαγεί από την παράνοια αυτή, θα καλέσει τον δικηγόρο του για να σας αντιμετωπίσει. Και για να ξέρετε, το λέω ξανά "δεν έχω πάει πουθενά". Εκτός αν σας πω εγώ η ίδια ότι πήγα κάπου. Είμαστε εντάξει;».



Ειδήσεις σήμερα:

Η φρεγάτα «Ύδρα» θα συμμετάσχει στην πολυεθνική επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα - Οι λόγοι που επελέγη

«Καύσωνας» στον ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη ΚΟ στις Σπέτσες

Τσάρλι Τσάπλιν: Η άστατη προσωπική ζωή, οι γάμοι με ανήλικες, τα 10 παιδιά και η γυναίκα που τού αφοσιώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης