Στη δημοσιότητα βγήκε η λίστα με τα ονόματα των συνεργατών, των θυμάτων, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.
Δικαστήριο στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε τη λίστα, που περιέχει πάνω από 150 ονόματα, μεταξύ των οποίων μάλιστα, είναι και σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου.
Ωστόσο, πριν αποκαλυφθούν τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ή ακόμα και ψεύτικες λίστες, τις οποίες είχαν «σκαρφιστεί» κάποιοι στο διαδίκτυο.
«Θύμα» αυτής της παραπληροφόρησης έπεσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει στο «The View» πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπόθεση.
Συγκεκριμένα, εξήγησε πως είδε το όνομά της γραμμένο σε μια «ψεύτικη» λίστα στο διαδίκτυο. «Επιτρέψτε μου να αναφέρω μία θεωρία συνωμοσίας παιδιά», άρχισε να λέει, ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να σας εξηγήσω, γιατί υπήρχε μια ψεύτικη λίστα και είμαι σε αυτήν. Μου είπαν ότι ήμουν στο νησί του Τζέφρι Έπσταϊν και πρέπει να σας πω ότι δεν έχω πάει πουθενά».
Whoopi Goldberg Says She Never Visited Jeffrey Epstein's Island: 'I Don't Go Anywhere' https://t.co/wyIOoCouLu
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας το λέω τώρα, μιας και μιλάμε για αυτό. Οι άνθρωποι που δημοσιεύουν αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί μόλις κάποιος απαλλαγεί από την παράνοια αυτή, θα καλέσει τον δικηγόρο του για να σας αντιμετωπίσει. Και για να ξέρετε, το λέω ξανά "δεν έχω πάει πουθενά". Εκτός αν σας πω εγώ η ίδια ότι πήγα κάπου. Είμαστε εντάξει;».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.