Σάια ΛαΜπεφ: O ηθοποιός θέλει να γίνει διάκονος

Σάια ΛαΜπεφ: O ηθοποιός θέλει να γίνει διάκονος

Στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρές κατηγορίες για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και για κλοπή

labeouf
Ο Σάια ΛαΜπεφ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έγινε δεκτός στην Καθολική Εκκλησία με το μυστήριο του χρίσματος από τον επίσκοπο του Winona-Rochester της Μινεσότα, Robert Barron, το βράδυ της Κυριακής.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που έχει αντιμετώπισει αρκετές φορές προβλήματα με τον νόμο, ενώ έχει κατηγορηθεί και για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του, θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.
shutterstock_1471150295
Ο Σάια ΛαΜπεφ αντιμετώπισε στο παρελθόν, κατηγορίες για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και για κλοπή

Κλείσιμο
Η επαρχία των Καπουτσίνων Φραγκισκανών της Δυτικής Αμερικής ανακοίνωσε την ένταξη του ΛαΜπεφ σε ανακοίνωση στο Facebook: 

«Συναρπαστικά νέα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι ο αγαπητός μας φίλος Shia LaBeouf εισήλθε πλήρως στην Εκκλησία το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσω του μυστηρίου του χρίσματος! Οι Καπουτσίνοι Φραγκισκανοί μοναχοί είναι πανευτυχείς που τον καλωσορίζουν στους κόλπους της εκκλησίας και είναι μάρτυρες της βαθιάς δέσμευσής του στο ταξίδι της πίστης του.

Ο Shia LaBeouf, γνωστός για το απίστευτο ταλέντο και το πάθος του στη βιομηχανία του θεάματος, έχει ξεκινήσει ένα βαθύ πνευματικό ταξίδι που τον οδήγησε να ασπαστεί τις διδασκαλίες της Καθολικής Εκκλησίας. Η απόφασή του να εισέλθει πλήρως στην Εκκλησία αποτελεί απόδειξη της ειλικρινούς επιθυμίας του να αναπτυχθεί στη σχέση του με τον Θεό και να ζήσει τις αξίες του Ευαγγελίου. Ως Καπουτσίνοι Φραγκισκανοί, πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη της πίστης και στον απίστευτο αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη ζωή κάποιου. Είμαστε ταπεινοί και ευγνώμονες που βαδίζουμε δίπλα στον Shia, καθώς κάνει αυτό το σημαντικό βήμα στο πνευματικό του ταξίδι.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας αυτή τη σημαντική στιγμή και να έχετε τον Shia LaBeouf στις προσευχές σας ,καθώς συνεχίζει να εμβαθύνει την πίστη του και να αναζητά την καθοδήγηση του Θεού στη ζωή του. Είθε το παράδειγμά του να εμπνεύσει και άλλους να εξερευνήσουν τα δικά τους πνευματικά μονοπάτια και να βρουν παρηγοριά στη στοργική αγκαλιά της Εκκλησίας».
labeouf_2
Μάλιστα ο ανάδοχος του ηθοποιού, ο μοναχός Καπουτσίνος αδελφός Alexander Rodriguez, δήλωσε στο Catholic News Agency την Τετάρτη ότι ο Σάια ΛαΜπεφ έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει διάκονος «κάποια στιγμή στο μέλλον».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα 8 συνηθέστερα συμπτώματα για την παραλλαγή του κορωνοϊού που σαρώνει - Τι θα πρέπει να προσέξετε

Τι έγραφε ο Έπσταϊν σε email για τον ισχυρισμό ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικες

Η πρώτη βασίλισσα στον κόσμο με καταγωγή από την Αυστραλία - Το τελεσίγραφο που έδωσε στην πεθερά της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης