Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»

Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»

Ο ηθοποιός που μήνυσε η FKA Twigs, παραδέχεται τα λάθη του και ισχυρίζεται πως θέλει να επανορθώσει για όσες γυναίκες «πόνεσε» - «Έχω πάθει κακό, αλλά έχω κάνει περισσότερο», δήλωσε

shia-labeouf
Δύο χρόνια μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η τραγουδίστρια FKA Twigs, κατηγορώντας τον για ψυχολογική κακοποίηση, ο Σάια ΛαΜπεφ αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή του.

Η 32χρονη κατέθεσε επίσης, πως ο πρώην σύντροφός της της μετέδωσε εις γνώσει του ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σύμφωνα με την αγωγή της τραγουδίστριας υπήρξε ένα συμβάν, που την έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά την πορεία της σχέσης τους.

Όπως είχε αποκαλύψει, ένα βράδυ μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, ο ηθοποιός οδηγούσε απερίσκεπτα, αφαιρώντας τη ζώνη ασφαλείας του και απειλώντας να τρακάρει αν εκείνη δεν παραδεχόταν την αγάπη του για εκείνον. Όπως αναφέρει η FKA Twigs επέστρεφαν από την έρημο στο Λος Άντζελες και το ταξίδι τους ήταν εφιαλτικό.


Κλείσιμο
Ο ηθοποιός είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντί της και ήταν κακοποιητικός. Μάλιστα, προσπάθησε να την πνίξει και την προσέβαλε με φωνές και βρισιές. Όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ήταν κακοποιητικός απέναντί της μέσα στον ένα χρόνο σχέσης τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο podcast «Real Ones» του ηθοποιού Jon Bernthal, ο Σάια ΛαΜπεφ αναφέρθηκε στην καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του η πρώην σύντροφός του, χωρίς καν να την κατονομάσει και παραδέχτηκε πως όντως, είχε κάνει φρικτά πράγματα.

Shia LaBeouf talks about making amends for the rest of his life with Jon Bernthal

«Την πλήγωσα αυτή τη γυναίκα. Και πριν από εκείνη, πλήγωσα και πολλούς άλλους ανθρώπους. Ήμουν ένας άνθρωπος που κυνηγούσα την ευχαρίστηση. Ήμουν εγωιστής, εγωκεντρικός, ανέντιμος, αδιάφορος για ό,τι συμβαίνει γύρω μου και κυρίως, φοβισμένος», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Κάνοντας μια αναδρομή σε όσα συνέβησαν, κατάλαβε όπως ισχυρίζεται, τα λάθη του και θέλει να αλλάξει τη ζωή του. «Όταν σκέφτομαι πώς ήταν η ζωή μου πριν και πώς είναι τώρα, νιώθω ότι θέλω να γίνω επιτέλους χρήσιμος. Σκέφτομαι όσα έχουν γίνει στο πλαίσιο του #MeToo και βλέπω ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνδρες, έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς», τόνισε.

Παραδεχόμενος πως «εξαπατούσε» κάθε γυναίκα, με την οποία είχε ερωτικές σχέσεις, δήλωσε πως τότε δεν καταλάβαινε ότι γίνεται χειριστικός. Αντιθέτως, θεωρούσε ότι η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Ακόμα και το γεγονός ότι μετέδωσε στις συντρόφους του ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (έρπης των γεννητικών οργάνων), του φαινόταν εντάξει, καθώς ήταν δική τους η επιλογή να βρεθούν ερωτικά μαζί του.

«Θα τους χρωστάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να επανορθώσω. Έχω πάθει κακό, αλλά έχω κάνει περισσότερο. Πλήγωσα ανθρώπους και το γνωρίζω, θα φροντίσω να ξεπληρώσω όσα καλά μου έκαναν», ισχυρίζεται.

Αν και η πρώτη του αντίδραση, μόλις η καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ήταν να τη διαψεύσει και να πολεμήσει την πρώην σύντροφό του μέσω των social media, κατάλαβε τελικά πως η FKA Twigs «είναι μια αγία που μακροπρόθεσμα του έσωσε τη ζωή».


«Αν δεν είχε παρέμβει στη ζωή μου και δεν με είχε βάλει στη διαδικασία να βιώσω τον "θάνατο του εγώ μου", τότε θα συνέχιζα να είμαι αυτή η μέτρια ύπαρξη ή απλώς θα είχα πεθάνει. Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για εμένα, πήγα και γέμισα ένα όπλο. Κάθισα στο τραπέζι και το κοιτούσα. Θα αυτοκτονούσα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Πλέον, έχει θέσει ως σκοπό της ζωής του να αλλάξει εντελώς, να διορθώσει τα λάθη του και να στραφεί στην αντίθετη κατεύθυνση, βοηθώντας θύματα κακοποίησης να κερδίσουν δίκες, αλλά και στηρίζοντάς τα να πατήσουν πάλι στα πόδια τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης