«Πλέον είμαστε φίλοι. Περάσαμε τόσα πολλά… μαζί, που δεν νομίζω ότι έχει απομείνει ενέργεια σε κανέναν από τους δυο μας για να συνεχίσουμε τη διαμάχη. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα παιδιά. Ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε στην άκρη τις ανοησίες μας και να επικεντρωθούμε στα παιδιά, επειδή δεν είχαν καμία σχέση με τίποτα απ' όλα αυτά» ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο Σιν μετά από χρόνια αποχής από την υποκριτική, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Bookie», ενώ πρόσφατα μίλησε και για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, επισημαίνοντας ότι πλέον είναι έξι χρόνια νηφάλιος.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.