Σκηνοθέτης είναι ο Τσακ Λόρι, που είχε επίσης αναλάβει το «Two and a Half Men»
Ο Τσάρλι Σιν επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας με τη συμμετοχή του στη νέα δραματοποιημένη σειρά «Bookie» που σκηνοθετεί ο Τσακ Λόρι με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Μανισκάλκο.
Η επιστροφή του Σιν σε δύο επεισόδια της σειράς «Bookie» επιτρέπει στον ηθοποιό να συνεργαστεί ξανά με τον ίδιο δημιουργό, ο οποίος τον απέλυσε από το «Two and a Half Men» το 2011, για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, με τον Σιν να αποκαλεί τότε τον σκηνοθέτη «κλόουν».
«Κοιτάξτε, για λίγο, δεν υπήρχαν πολλά στη ζωή μου για να παραπονεθώ», δήλωσε ο Σιν στο αμερικανικό περιοδικό People. «Έζησα μια ζωή όπου οι άνθρωποι ήταν πραγματικά χαρούμενοι όταν εμφανίστηκα και ήταν λυπημένοι όταν έφυγα».
Στη συνέχεια, όμως, όπως είπε, οι δαίμονές του, δηλαδή η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, άλλαξαν τα πάντα, ενώ προσέθεσε ότι εξακολουθεί να νιώθει ντροπή για την προηγούμενη συμπεριφορά του, και πως δεν περίμενε ο Λόρι να του τηλεφωνήσει για λάβει μέρος στο «Bookie». Αλλά όταν το έκανε, αυτός άδραξε την ευκαιρία να τερματίσει τη δεκαετή ρήξη τους.
«Ο Τσακ άπλωσε το χέρι και είπε: "Γεια, ήρθε η ώρα να θάψουμε το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον. Και θυμήσου τα υπέροχα πράγματα που κάναμε μαζί". Επειδή κάναμε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφήσαμε μια πολύ καλή δουλειά πίσω μας» δήλωσε ο ηθοποιός.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.