Ντενίζ Ρίτσαρντς για Τσάρλι Σιν: Ήμουν απίστευτα αφελής σχετικά με τους εθισμούς του όταν πρωτογνωρίστηκαμε

Ντενίζ Ρίτσαρντς για Τσάρλι Σιν: Ήμουν απίστευτα αφελής σχετικά με τους εθισμούς του όταν πρωτογνωρίστηκαμε

«Δεν θα έβγαινα μαζί του αν τον γνώριζα όταν ήταν εξαρτημένος, βαθιά μέσα στον εθισμό του» είπε η ηθοποιός για τον πρώην συζυγό της

denise_richards_-_charlie_sheen
Η Ντενίζ Ρίτσαρντς θυμήθηκε τον γάμο της με τον Τσάρλι Σιν και πώς δεν γνώριζε πλήρως την έκταση του εθισμού του.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Just B» της Μπέθενι Φράνκελ, η 52χρονη σταρ του «Real Housewives of Beverly Hills» εξομολογήθηκε ότι ήταν «απίστευτα αφελής» όσον αφορά τον εθισμό του πρώην συζύγου της.

Η Ρίτσαρντς υποστήριξε ότι ο σταρ του Two and a Half Men ήταν «νηφάλιος για τέσσερα χρόνια» όταν γνωρίστηκαν και ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι θα «υποτροπιάσει», παρά το γεγονός ότι πολλοί την ρώτησαν αν ανησυχούσε για τη νηφαλιότητά του.
Κλείσιμο
«Για μένα, δεν υπήρχε αμφιβολία», εξήγησε. «Είπα, "Όχι, δεν ήξερα αυτό το άτομο. Ήξερα μόνο ποιον συνάντησα". Και αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν νηφάλιος για τέσσερα χρόνια. Δεν τον έκρινα για το παρελθόν του γιατί σκέφτηκα ότι το παρελθόν του τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Και ο άνθρωπος που γνώρισα ήταν πολύ διαφορετικός από τον άνθρωπο που περιέπεσε σε σπιράλ...».

Αν και «πολλοί άνθρωποι» θα έδιναν συγχαρητήρια στην ηθοποιό του «Scary Movie 3» για την αναμόρφωση του «κακού παιδιού», η Ρίτσαρντς παραδέχτηκε ότι «δεν θα έβγαινα μαζί του αν τον γνώριζα όταν ήταν εθισμένος, βαθιά μέσα στον εθισμό του».

«Ήταν νηφάλιος και ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Έτσι, αυτόν γνώρισα», πρόσθεσε.

Η οικοδέσποινα του podcast ρώτησε αν το να είσαι με κάποιον νηφάλιο ήταν ποτέ «βαρετό».

«Δεν ήταν βαρετό. Δεν ήμουν παρτάκιας», σήκωσε τους ώμους η Ρίτσαρντς. «Δεν σκεφτόμουν, "Ω, γαμώτο. Μόλις άρχισα να βγαίνω με τον Τσάρλι Σιν και μόλις διάβασα όλες αυτές τις τρελές ιστορίες γι' αυτόν και πώς γίνεται να μην κάνουμε [αυτά τα πράγματα];"».

Παρά τις αμφιλεγόμενες ιστορίες που κυριαρχούσαν στα πρωτοσέλιδα σχετικά με τον Σιν, η ριάλιτι σταρ μοιράστηκε ότι «δεν ήξερε» ποιες ιστορίες ήταν αληθινές. «Απλά ήξερα το πρόσωπο που γνώρισα».
shutterstock_97069028

Η Ρίτσαρντς και ο Σιν παντρεύτηκαν το 2002 και χώρισαν το 2005, ενώ η Ρίτσαρντς ήταν έξι μηνών έγκυος στη δεύτερη κόρη της, τη Λόλα. Το ζευγάρι είχε ένα ένα πολύ δημόσιο διαζύγιο - το οποίο χειροτέρεψε όταν ο Σιν υποτροπίασε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, προχωρώντας σε περίεργα παραληρήματα.

«[Ήταν] εξαιρετικά αποκαρδιωτικό», δήλωσε η Ρίτσαρντς στο PEOPLE για τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2019. «Οι στιγμές ήταν εξαιρετικά αρνητικές και έπρεπε να λέω στον εαυτό μου: "Κι αυτό θα περάσει". ... Δεν ήμουν ποτέ πικραμένη για το διαζύγιό μου. Περνώντας μέσα από όλα αυτά, με άλλαξε. Αλλά αγαπώ τη ζωή και είμαι ένας άνθρωπος που το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να ξεπεράσω το εμπόδιο».

Ο Σιν τελικά αποτοξινώθηκε και κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Loose Women» του ITV το 2019, παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να ξαναδεί πλάνα από τις χειρότερες στιγμές του.

«Νιώθω απαίσια. Δεν μπορώ να κάθομαι εκεί και να σας λέω ψέματα», ανέφερε. «Κάποια από αυτά είναι πολύ σουρεαλιστικά. Μέχρι σήμερα, δεν είμαι σίγουρος πώς δημιούργησα τέτοιο χάος και κατέληξα σε αυτό το σημείο του μυαλού μου. Είναι σαν να συνέβαινε κάποια εξωγήινη ή δαιμονική κατοχή».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»


Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης