Σχετικά με το ποια θέση έχει στη ζωή της ο έρωτας ρωτήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν θέλει να επικεντρωθεί στον έρωτα, αφού προτεραιότητά της είναι στα παιδιά της, τον εαυτό της και τη δουλειά της. Έχοντας υπάρξει δοτική με τους συντρόφους που βρέθηκαν στο πλευρό της, δεν έχει πλέον απωθημένα.
Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο «Secret» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο ενός νέο έρωτα, με την ίδια να δηλώνει αρνητική. Αντιθέτως, προτιμά να επενδύσει στη σχέση της με τα παιδιά της και τον εαυτό της.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Α, μπα, δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για έναν έρωτα στη ζωή μου. Υπάρχει χώρος για τα παιδιά μου και για εμένα. Θεωρώ πως χάρισα χωρίς τσιγκουνιές χρόνο και ψυχή στις σχέσεις μου και δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή είναι μαγική και θέλω να είμαι κοντά στα παιδιά μου και δημιουργική στη δουλειά μου. Έχω τόσα που θέλω να κάνω και η ζωή μου είναι φωτεινή από την αγάπη που μπορώ να δώσω και ευγνώμων για την αποδοχή του κόσμου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).