OnlyFans: Μοντέλο καταγγέλλει πως δέχεται απειλές και bullying λόγω του ερωτικού περιεχομένου που αναρτά

OnlyFans: Μοντέλο καταγγέλλει πως δέχεται απειλές και bullying λόγω του ερωτικού περιεχομένου που αναρτά

Τα παιδιά της έχουν αποκλειστεί από όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες που ακολουθούν - Πώς την αντιμετωπίζουν στη σχολική κοινότητα

only-fans
Έντονη παρενόχληση δέχεται η 32χρονη Σάρα Μπλέικ Τσικ και η οικογένειά της, στη Φλόριντα, λόγω του ερωτικού περιεχομένου που αναρτά στον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η γυναίκα που εργάζεται ως αθλητική αναλύτρια στο ESPN έχει εμφανιστεί στο παρελθόν και σε εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.


Κλείσιμο
Ωστόσο, από όταν άνοιξε το προφίλ της στο OnlyFans, αναφέρει πως έχει δεχτεί πολλές φορές bullying, τόσο από γείτονες, προπονητές, ακόμα και από πυροσβέστες όπως λέει.

Όμως, θύμα δεν είναι μόνο η ίδια, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά της, καθώς κι ο 10χρονος γιος της. Όταν για παράδειγμα, η Σάρα Μπλέικ Τσικ συνόδευσε το παιδί της σε έναν σχολικό αγώνα χόκεϊ, ένας άνδρας από τις εξέδρες της φώναξε πως «θα τη χτυπήσει», ενώ έκανε ένα άκομψο σχόλιο για το σώμα της.



«Σαν μητέρα εκείνη την ώρα γύρισα και του είπα "δεν μπορείς να είσαι σοβαρός έστω αυτή τη στιγμή;" και τότε, ξεκίνησαν όλα», είπε η γυναίκα στην Post. Κανένας όμως, δεν την υποστήριξε, αντιθέτως κάποιοι άλλοι άνδρες που βρίσκονταν εκεί τη στιγμή εκείνη, ξεκίνησαν να τη βρίζουν, αποκαλώντας τη «σκύ**».

Λίγες ημέρες αργότερα, το συμβούλιο της διοργάνωσης, απέβαλε τον γιο τους από την ομάδα, καθιστώντας τους υπεύθυνους για τη «συμπλοκή». Σε κανέναν άλλο γονέα δεν επιβλήθηκε η ίδια τιμωρία.

«Θα έπρεπε να προστατεύουν τον οποιονδήποτε, όποιον γονέα ή όποια γυναίκα δεχτεί επίθεση. Αλλά αντ' αυτού, επιλέγουν να τιμωρήσουν το θύμα και να πουν στο παιδί μου και σε εμάς ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ ξανά να παραβρεθούμε σε αυτό το παγοδρόμιο ή να ξαναπατήσουμε το πόδι μας εκεί εξαιτίας αυτού που κάνω για τα προς το ζην», εξήγησε η Σάρα Τσικ.


Αυτή δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που δέχεται τον αποκλεισμό, λόγω του προφίλ της στο OnlyFans. Τα τελευταία δύο χρόνια, της απαγορεύτηκε να παρακολουθεί την 11χρονη κόρη της σε εκδηλώσεις που κάνουν οι μαζορέτες, αφού ένας γονέας εξέθεσε το «μυστικό» της στην κοινότητα.

Λίγο αργότερα, οι δύο γιοι της αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τους χωρίς αιτία και ένα από τα αγόρια της αποβλήθηκε από το σχολείο, αφού οι γονείς εξέφρασαν ανησυχίες ότι η καριέρα της στο OnlyFans θα προκαλούσε αρνητικές αντιδράσεις στην κοινότητα.




Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης