Μινεάπολη: Αστυνομικός με λογαριασμό στο Only Fans αναγνωρίστηκε από οδηγό που τον σταμάτησε για έλεγχο

Μινεάπολη: Αστυνομικός με λογαριασμό στο Only Fans αναγνωρίστηκε από οδηγό που τον σταμάτησε για έλεγχο

«Δεν μπορείτε να με συλλάβετε πια, έχω δει τα πιο προσωπικά σας μέρη», είπε ο οδηγός στην αστυνομικό

Only_Fans1
Το Αστυνομικό Τμήμα της Μινεάπολης διεξάγει έρευνα κατά μιας αστυνομικού για την παράλληλη «εργασία» της ως μοντέλο του OnlyFans. Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν η ίδια η αστυνομικός σταμάτησε έναν συνδρομητή κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου.

Η αστυνομικός - τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα - εργάζεται στο 4ο τμήμα της πόλης, ελέγχεται για τυχόν παραβάσεις που μπορεί να διέπραξε δουλεύοντας ταυτόχρονα για το Only Fans και την αστυνομία.

Ο οδηγός τον οποίο η αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο δήλωσε ότι του πήρε δέκα λεπτά για να την αναγνωρίσει.

Minneapolis police officer outed as OnlyFans model by fan


«Κάναμε μια μικρή συζήτηση όταν με σταμάτησε και είπα: "Φίλε, έχει σελίδα στο OnlyFans. Είμαι στη σελίδα της στο OnlyFans», δήλωσε ο οδηγός στο Fox 9.

«Πρέπει να πας στο VIP και να δεις τα βίντεο της και του, υποθέτω του συζύγου της, υποθέτω ότι είναι αυτός που κάνουν σεξ».

Το τμήμα ξεκίνησε έρευνα για τον λογαριασμό στον οποίο η αστυνομικός αναφέρει για τον εαυτό της πως είναι: «Ελεύθερο πνεύμα, υπερβολικά αισιόδοξη, δημιουργός σέξι περιεχομένου για να ευχαριστεί τους άλλους. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας κάθε ισχυρισμό για παραβίαση των κανόνων της αστυνομίας και ο αρχηγός διέταξε έρευνα», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Brian O' Hara σε δήλωσή του στο KSTP.

Only_Fans
Το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης ξεκίνησε την έρευνα για τον λογαριασμό που αναφέρει ότι είναι «ελεύθερο πνεύμα, υπερβολικά αισιόδοξη, δημιουργός σέξι περιεχομένου για να ευχαριστεί τους άλλους»

Η πολιτική απασχόλησης εκτός υπηρεσίας απαγορεύει στους αστυνομικούς να εργάζονται σε οποιαδήποτε επιχείρηση που «δεν είναι συμβατή με την αστυνομική εργασία», συμπεριλαμβανομένης «οποιασδήποτε εγκατάστασης που παρέχει ψυχαγωγία ενηλίκων με τη μορφή γυμνών, ημίγυμνων ή γυμνόστηθων φωτογραφιών ή βίντεο».

Κλείσιμο
Ο οδηγός είχε πρόβλημα με την εξουσία που πήγε να του ασκήσει η αστυνομικός όταν κατάλαβε ποια ήταν. «Δεν μπορείτε να με συλλάβετε πια, έχω δει τα πιο προσωπικά σας μέρη», δήλωσε στο Fox9.

«Δεν θα ήθελα να με συλλάβεις και μόλις είδα εσένα και τον σύζυγό σου χθες το βράδυ για 29,99 δολάρια να κάνετε σεξ στο OnlyFans. Απλά δεν μπορώ να σε σεβαστώ ούτε εσένα ούτε το τμήμα στο οποίο εργάζεσαι».

Την περασμένη εβδομάδα μια καθηγήτρια λυκείου του Μιζούρι τέθηκε σε αργία αφού οι διοικητικοί υπάλληλοι έμαθαν για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η σχολική περιφέρεια του St. Clair ξεκίνησε έρευνα για την Brianna Coppage, αφού οι φήμες για τον λογαριασμό της έκαναν θραύση στη σχολική κοινότητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, κι ας λέει ότι με πήρε»


Γαλλικός… ιός ακύρωσε την επίσκεψη και το σόου Ερντογάν στην Γρανάδα


Δέκα «όπλα» κατά της φοροδιαφυγής: Ηλεκτρονικό «φακέλωμα» σε έσοδα, έξοδα, κάρτες και μετρητά


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης