Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά στο γυμναστήριο με τη Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά στο γυμναστήριο με τη Βασιλική Μιλλούση

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της αθλήτριας στον σύζυγό της

petrounias_millousi38-
Μαζί προπονούνται ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ανέβασε στο Instagram, δύο στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο, μαζί με τον σύζυγό της.

Στη λεζάντα, η ίδια προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση προς τον χρυσό ολυμπιονίκη, γράφοντας: «Εσύ είσαι το αγαπημένο μου συναίσθημα». 

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες
petroyniasyh30

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτούν κοινά στιγμιότυπά τους από το γυμναστήριο. Συχνά, η προπόνηση για τους δύο αθλητές αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, μιας και τους συνοδεύουν στο γυμναστήριο οι δύο κόρες τους.

Τις προάλλες, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, όπου τόσο η ίδια όσο και ο χρυσός oλυμπιονίκης των κρίκων, κάνουν τις ασκήσεις τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους τις μικρές Σοφία και Ελένη.

Ο αθλητής απαθανατίζεται με τους κρίκους, που κρατά το ένα από τα δύο παιδιά του. Από την άλλη η σύζυγός του, κάνει καθίσματα έχοντας στους ώμους τη, την άλλη κόρη τους.

«Όταν η προπόνηση είναι οικογενειακή υπόθεση είναι τόσο διασκεδαστική» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Βασιλική Μιλλούση. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής του, το οικογενειακό κλιπ απέσπασε χιλιάδες likes και επίσης πολλά σχόλια.

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

«Πνίγεται» ο Βόλος από την κακοκαιρία Daniel: Νεκρός κτηνοτρόφος, ένας αγνοούμενος, απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη

Μπέος σε οδηγούς στους δρόμους-ποτάμια του Βόλου: «Πού πάτε ρε άνθρωποι; Γυρίστε στα σπίτια σας, θα πλημμυρίσει όλη η πόλη»

Αυτοί είναι οι Βρετανοί που έτρωγαν σε ταβέρνες στην Κρήτη και έφευγαν χωρίς να πληρώσουν




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης