Στη Σαντορίνη περνά τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η Βίκυ Κουλιανού, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το οποίο πλέον μετρά πάνω από 85.000 ακολούθους, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα με μαγιό.
Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με αλυσίδες, η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει ξαπλωμένη σε μια πισίνα, με φόντο τη θέα του νησιού από το ξενοδοχείο, όπου πιθανότατα να διαμένει και στη συνέχεια μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του, το μοντέλο ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες με μαγιό και παρεό, από τη στιγμή που απολαμβάνει το μπάνιο, τον ήλιο και τις βόλτες της στο νησί.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.