Ο Γιώργος Παρτσαλάκης προχώρησε σε κάποια σχόλια με αφορμή τα πολύ υψηλά ενοίκια της φοιτητικής στέγης αλλά και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, στην εμφάνισή του στην «Κοινωνία Ώρα Mega».
Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στα Ιωάννινα για την αναζήτηση σπιτιού για τον γιου του και μίλησε για την εμπειρία του και το παράπονο από την τωρινή κατάσταση.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cudlx8sl7t5t)
«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Στη στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί αυτά συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και θέλω να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους (τους ιδιοκτήτες) να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σέβονται τα παιδιά».
Και στο τέλος είπε ο ηθοποιός: «Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα. Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους