Ο τραγουδιστής πέρασε μερικές ώρες παρέα με τον 98χρονο μουσικοσυνθέτη και τη Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες τους.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στο Instagram, φαίνεται ο Κώστας Μακεδόνας να κάθεται παρέα με τον Μίμη Πλέσσα μπροστά από το πιάνο του και ο συνθέτης να παίζει κάποιο τραγούδι.
Δείτε τις φωτογραφίες
Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Όταν είσαι νέος δεν σ´ εμποδίζει ούτε ο καύσωνας ούτε τίποτα να περάσεις ωραίες στιγμές με φίλους. Μαέστρο μου σ´ ευχαριστώ πολύ για την όμορφη βραδιά που περάσαμε χθες. Πόση χαρά και συγκίνηση κάθε φορά. Λουκίλα μου σ´ ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη φιλοξενία. Μόλις δροσίσει να το επαναλάβουμε χωρίς ανεμιστήρες αυτή τη φορά».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι