Συγκινημένη η Σάκκαρη ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά τον τελικό του WTA 250 Athens Open: «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα», βίντεο
Συγκινημένη η Σάκκαρη ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά τον τελικό του WTA 250 Athens Open: «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα», βίντεο
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Ζωή Ψαρρά
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του WTA 250 Athens Open, καθώς έχασε από την Τσέχα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, με 2-0 σετ. Μετά το τέλος του αγώνα την ώρα που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις μιλούσε στις κάμερες και εισέπραττε το θερμό χειροκρότημα του κοινού έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση στον σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου. Έζησε έντονα κάθε πόντο των αγώνων της και δεν σταμάτησε λεπτό να την εμψυχώνει και βρίσκεται στο πλευρό της.
Η Σάκκαρη εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Στο άλλο μου μισό, αγάπη μου, Κωνσταντίνε μου, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερη κάθε μέρα και πραγματικά είσαι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της τωρινής μου καριέρας. Με έχεις κάνει να πετύχω πάρα πολλά με την συμπαράστασή σου, την αγάπη σου και δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.