Μαίρη Χρονοπούλου για τον Μίμη Πλέσσα: Τον ερωτεύτηκα βιαίως, στον πρώτο γάμο του πήγα με μαύρο ταγιέρ

Μαίρη Χρονοπούλου για τον Μίμη Πλέσσα: Τον ερωτεύτηκα βιαίως, στον πρώτο γάμο του πήγα με μαύρο ταγιέρ

«Ήταν θεός για εμένα» είπε η ηθοποιός

mairi_hronopoulou__1_
Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε μια συνέντευξη και ανάμεσα σε άλλες δηλώσεις της, αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώτος της έρωτας.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στον Μίμη Πλέσσα, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 ετών. Ωστόσο, μετά από λίγα χρόνια παντρεύτηκε τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Στα 16 και μισό με κοτσιδάκια τον γνώρισα. Τον ερωτεύτηκα βιαίως. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master στη Χημεία και ήταν θεός για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μισώ τον αθλητισμό, αλλά πήγα για μπάσκετ, επειδή η αδερφή του Μίμη ήταν η αρχηγός της ομάδας. Το έχουμε "αποκαλύψει" τόσες φορές που όλες του οι σύζυγοι λένε "για όνομα του Θεού, βαρεθήκαμε να το ακούμε". Είχα πάει και στον πρώτο του γάμο, φόρεσα μαύρο ταγιέρ και γόβες και πήγα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. «Ήμασταν παντρεμένοι τρία χρόνια. Επίσημα, και με παπά και με όλα. Δεν πήγε καλά το πράγμα και τελείωσε. Ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που είναι», είπε.

Τέλος, μίλησε για το θέατρο και παραδέχτηκε πως το βαριέται. «Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν άντεχα την επανάληψη. Τα έζησα όλα, δοκιμές, πρόβες, πάρτι αλλά μετά από 20 ημέρες παραστάσεων ήθελα να αυτοκτονήσω από πλήξη. Δεν άντεχα την επανάληψη, ενώ ο κινηματογράφος δεν με έκανε να πλήξω ποτέ, κάθε σκηνή ήταν ένα άλλο έργο και αυτό το πάντρεμα τέχνης και τεχνικής με ξετρέλαινε», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης