Η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τους γονείς της, την καριέρα της στον χώρο της μόδας, αλλά και τα σχόλια που εισπράττει κατά καιρούς στα social media.
Στη συνέντευξη που έδωσε ζωντανά στο «Happy Day», η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε ότι ορισμένοι ακόλοθοί της στο Instagram, την έχουν στοχοποιήσει για το γεγονός ότι δεν μιλάει ελληνικά στα παιδιά της.
«Στη Νέα Υόρκη γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» είπε η Σοφία Καρβέλα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszeljnbf2c9)
Κλείνοντας για τους γονείς της, η Σοφία Καρβέλα, είπε: «Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί για μένα απλώς ήταν πολύ απασχολημένη πάντα. Δούλευε όμως δεν έλειπε για διακοπές. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο τρυφερός! Τον παρακαλάω να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.