Βασιλιάς Κάρολος: H λαμπερή εμφάνιση της Κέιτι Πέρι στο Αββαείο του Ουέστμινστερ

Βασιλιάς Κάρολος: H λαμπερή εμφάνιση της Κέιτι Πέρι στο Αββαείο του Ουέστμινστερ

Η σταρ της ποπ είναι ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'

kate-perry-4343__1_
Η σούπερ σταρ της ποπ Κέιτι Πέρι ήταν μεταξύ των πολλών διασημοτήτων που εθεάθησαν να φτάνουν στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' το Σάββατο 6 Μαΐου.

Η 38χρονη εθεάθη φορώντας ένα μεγάλο ροζ καπέλο καθώς μπήκε στο ιστορικό αββαείο μαζί με τον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Έννινφουλ.


345080750_928474511536839_587530839377220571_n
343303912_1408683183261237_1316637284008623934_n

Πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας αναρωτήθηκαν αρχικά γιατί την κάλεσαν στην εκδήλωση, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Πέρι θα εμφανιστεί στη συναυλία της στέψης την Κυριακή. Η συναυλία θα περιλαμβάνει διάσημους τραγουδιστές και διασκεδαστές, που θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν τη στέψη του βασιλιά.

Σε δήλωσή της, η Πέρι εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που θα συμμετάσχει στη συναυλία και θα συμβάλει στο να φωτιστεί ακόμη περισσότερο το British Asian Trust's Children's Protection Fund. Το έργο του οργανισμού περιλαμβάνει πρωτοβουλίες και συγκέντρωση χρημάτων, με στόχο την εξεύρεση λύσεων για την κακοποίηση παιδιών και το τράφικινγκ.
Κλείσιμο

Η συμμετοχή της Κέιτι Πέρι στους εορτασμούς της στέψης δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι μεγάλη σταρ για πάνω από μια δεκαετία και έχει μεγάλο κοινό σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστή για επιτυχίες όπως τα «Roar», «Firework» και «Dark Horse», ενώ έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τη μουσική της.

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' είναι ένα ιστορικό γεγονός που είναι γεμάτο παράδοση και ιστορία. Ο κατάλογος των προσκεκλημένων της εκδήλωσης είναι γεμάτος με διασημότητες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τη στέψη του νέου βασιλιά της Αγγλίας.

Για την Κέιτι Πέρι και τους άλλους καλλιτέχνες στη συναυλία της στέψης, είναι μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τους για να ευαισθητοποιήσουν για σημαντικούς σκοπούς και να τραβήξουν την προσοχή σε διάφορους οργανισμούς.

Καθώς οι εορτασμοί για τη στέψη συνεχίζονται, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθούν στενά για να δουν τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσουν και ποιες άλλες διασημότητες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ιστορικό γεγονός.

Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης