Μέγκαν Φοξ: Βρήκε «ύποπτα» μηνύματα στο κινητό του Μασίν Γκαν Κέλι - «Πιστεύει ότι είχε παράλληλη σχέση»

Μέγκαν Φοξ: Βρήκε «ύποπτα» μηνύματα στο κινητό του Μασίν Γκαν Κέλι - «Πιστεύει ότι είχε παράλληλη σχέση»

Την ίδια ώρα δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν ήδη χωρίσει

meganfox_machine2983
Η σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι περνά κρίση και τα δημοσιεύματα περί απιστίας του τραγουδιστή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Page Six, η 36χρονη ηθοποιός βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του Μασίν Γκαν Κέλι, που «παραπέμπουν σε απιστία».

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο Page Six και ισχυρίζεται ότι η Φοξ «βρήκε μηνύματα στο τηλέφωνο του αρραβωνιαστικού της και πιστεύει ότι ο MGK έχει πιθανώς παράλληλη σχέση».

Άλλη πηγή ανέφερε: «Έχουν χωρίσει, αλλά η Μέγκαν βλέπει πού βρίσκονται. Θέλει να δει τι μπορούν να σώσουν. Ο Μασίν Γκαν Κέλι θέλει πραγματικά να τα ξαναβρούν».

Πρόσφατα, η  Σόφι Λόιντ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τις καταλογίζουν ότι είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον τραγουδιστή και την ηθοποιό.

Οι φήμες ότι ο Κέλι απάτησε την Φοξ  με την κιθαρίστριά του Λόιντ  οργιάζουν τις τελευταίες μέρες. Το όνομα της Λόιντ φέρεται να αναφέρθηκε πριν η Φοξ διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Φοξ απάντησε σε έναν follower που σχολίασε την τελευταία της ανάρτηση πριν εξαφανιστεί ο λογαριασμός της. «Πιθανότατα τα έφτιαξε με τη Σόφι», υπέθεσε ο follower. «Ίσως εγώ να τα έφτιαξα με τη Sophie», ανταπάντησε η Φοξ.

Masin_Sophia1


Αν και στα σχόλια δεν γράφτηκε κάποιο επώνυμο, η ομάδα διαχείρισης της Λόιντ εξέδωσε δήλωση εκ μέρους της.

«Η Σόφι Λόιντ είναι μια επαγγελματίας, καταξιωμένη μουσικός που έχει αναίτια συρθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αβάσιμες κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε η ομάδα της στο ET. «Οποιαδήποτε υπόνοια ότι ενήργησε ποτέ με αντιεπαγγελματικό τρόπο ή ότι έκανε κάτι εκτός δουλειάς είναι αναληθής».

Κλείσιμο


Ο μεγάλος τσακωμός
Πηγή δήλωσε πρόσφατα στο ET ότι το αρραβωνιασμένο ζευγάρι είχε ένα μεγάλο τσακωμό.

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη», είχε πει η πηγή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε την Δευτέρα να βγαίνει μαζί από ένα γραφείο συμβούλων γάμων και σχέσεων και φέρεται οι δυο τους να έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

«Η Μέγκαν και ο MGK είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά στο τέλος της ημέρας, έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον και μια βαθιά σύνδεση», δήλωσε πηγή στο ET. «Έχουν πολύ έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, οπότε τα συναισθήματά τους συχνά βγαίνουν με έντονους τρόπους. Δουλεύουν μαζί με στόχο να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν μαζί».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τους καλλιτέχνες στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες και οι αμοιβές


Καναδάς: Η τρανς δασκάλα με προσθετικό στήθος ντύνεται άντρας εκτός σχολείου - Δείτε φωτογραφίες

Καιρός: «Ανοιξιάτικο» Σαββατοκύριακο με 18άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης