Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Ο μεγάλος καβγάς που έφερε τη ρήξη

Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Ο μεγάλος καβγάς που έφερε τη ρήξη

Η ηθοποιός έβγαλε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της - Κανένας όμως από τους δυο δεν έχει μιλήσει επίσημα για χωρισμό

megan_fox_mgk_xr
Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως τη δημοσιότητας σχετικά με την ταραχώδη σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι. Καθώς οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν γύρω από το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, μια πηγή λέει στο ET ότι «διαπληκτίστηκαν έντονα πριν από την εμφάνισή του στην εκδήλωση του Sports Illustrated το Σάββατο το βράδυ».

Άλλη πηγή πάλι αναφέρει στο People πως: «Δεν έχουν ακυρώσει επίσημα τον αρραβώνα τους, αλλά η Μέγκαν έβγαλε το δαχτυλίδι της. Είχαν προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά αυτή τη φορά».

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη», λέει η πηγή. «Αρχικά επρόκειτο να έρθει με τον MGK στην εκδήλωση και είχε σχεδιάσει ολόκληρο outfit, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο τσακωμός επηρέασε την εμφάνιση του MGK.


«Ο MGK δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να εμφανιστεί μετά από αυτό. Δεν ήταν ο εαυτός του και η μπάντα του πήρε στην πλάτη της την παράσταση. Δεν ήταν μια συνηθισμένη εμφάνιση του MGK ή αυτό που περιμένει ο κόσμος από αυτόν. Το μικρόφωνό του παρουσίασε πρόβλημα ενώ ερμήνευε το 'Bloody Valentine' και έδειχνε ενοχλημένος πριν έρθει κάποιος να το αντικαταστήσει».

Μετά την εμφάνισή του ο MGK έφυγε μόνος του. «Συνήθως μετά από μια συναυλία, είναι σύνηθες για τον MGK και τη Μέγκαν να βγαίνουν μαζί με το συγκρότημα, αλλά το βράδυ του Σαββάτου, ήταν μόνος του», λέει η πηγή.

Μετά τη συναυλία, η ίδια πηγή λέει ότι ο MGK και η μπάντα του εμφανίστηκαν σε τοπικό μπαρ.

«Φαινόταν να είναι λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθούσε να είναι χαμένος στον κόσμο του και αφηρημένος. Τα μέλη της μπάντας του γελούσαν και προσπαθούσαν να συμπεριφέρονται φυσιολογικά».

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού
Κλείσιμο
Οι εικασίες περί χωρισμού γύρω από το ζευγάρι ξεκίνησαν, όταν η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε αινιγματικούς στίχους στο Instagram. Περίπου την ίδια στιγμή, οι θαυμαστές ανακάλυψαν ότι η 36χρονη ηθοποιός δεν ακολουθεί πλέον τον αρραβωνιαστικό της στην πλατφόρμα και έχει διαγράψει φωτογραφίες του από τον λογαριασμό της.



«Η Μέγκαν και ο Μασίν Γκαν Κέλι έχουν μια πολύ έντονη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχουν την τάση να τσακώνονται και στη συνέχεια να τα βρίσκουν. Η Φοξ αρέσκεται να τρολάρει τους θαυμαστές της για να τραβήξει την προσοχή».

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022, έκανε την πιο πρόσφατη κοινή του εμφάνιση στα βραβεία Grammy 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η λαμπερή και η... σκοτεινή πλευρά της γιορτής του έρωτα

Τι λένε οι ειδικοί για την εκδοχή του ντόμινο και την πιθανότητα μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα

Λήστεψε για τον... έρωτά του 19χρονος στη Λάρισα - Η 14χρονη Τουρκάλα και η φυλακή
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης