Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αμερικανίδα δημοσιογράφος ξεσπά εναντίον του για τη σχέση του με 19χρονη - «Βγαίνει με μία έφηβη»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αμερικανίδα δημοσιογράφος ξεσπά εναντίον του για τη σχέση του με 19χρονη - «Βγαίνει με μία έφηβη»

Με αρκετά αιχμηρό λόγο η Μέγκιν Κέλι κατακεραύνωσε τον 48χρονο μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Ίντεν Πολάνι

ntikaprio_19xronh
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη με 19χρονο μοντέλο σε έξοδό του και το ηλικιακό χάσμα ανάμεσά τους, μιας και τους χωρίζουν 30 χρόνια, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα ξένα ΜΜΕ.

Η Μέγκιν Κέλι, 52χρονη Αμερικανίδα δημοσιογράφος, κατακεραύνωσε τον ηθοποιό για τις φωτογραφίες με την Ίντεν Πολάνι.

Η πρώην παρουσιάστρια του Fox News -γνωστή για τις συντηρητικές απόψεις της- επέκρινε την προτίμηση του Ντι Κάπριο να βγαίνει ραντεβού με τόσο νεότερες γυναίκες στο podcast της «The Megyn Kelly Show».

Αναλυτικά, ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media της εκπομπής της: «Βγαίνει τώρα με μια έφηβη, κυριολεκτικά μια έφηβη Θα συνεχίσει να π@@ εφήβους για το υπόλοιπο της ζωής του».

Στον ίδιο υψηλό τόνο, συνέχισε λέγοντας: «Είναι στις ειδήσεις κάθε εβδομάδα για το γεγονός ότι δεν βγαίνει με κανέναν μετά τα 25 του χρόνια. Αν το κάνει, αυτό γίνεται είδηση... Και τώρα βγήκε με μια έφηβη! Γερνάει χειρότερα από τη Μαντόνα».

Είναι τόσο πρησμένος. Θα μπορούσες να πεις ότι αυτός ο τύπος γλέντησε λίγο παραπάνω» σχολίασε στην πορεία με αφορμή τις πρόσφατες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα social media. «Απομακρύνσου από το ποτό» κατέληξε.

Δείτε βίντεο





Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φημολογείται ότι βγαίνει με το 19χρονο μοντέλο Ίντεν Πολάνι. δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι στις 31 Ιανουαρίου.

Το γεγονός ότι ο Ντι Κάπριο είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της, δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media.
Κλείσιμο

Το Twitter έχει «ξεσπάσει» με την είδηση της σχέσης τους, καθώς η Πολάνι είναι τόσο νέα που δεν είχε καν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε ο «Τιτανικός» το 1997.

Η Ίντεν Πολάνι έχει 195.000 followers στο Instagram, ενώ έχει διαγράψει αξιοσημείωτη για την ηλικία της καριέρα στο μόντελινγκ. Μετά την έκταση που έλαβε το όνομά της στα δημοσιεύματα, η ίδια φέρεται πως έσβησε το προφίλ της στο Instagram.

Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στο πάρτι, με τον Ντι Κάπριο να φορά κάζουαλ ρούχα και την Πολάνι ένα γκρι ριγέ κοστούμι.

Δεν είναι σαφές τι έχε συμβεί με τη Βικτόρια Λάμας, την 23χρονη που εθεάθη μαζί του πριν από λίγο καιρό και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι σε σχέση.

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter, γράφουν: «Θα μπορούσε να είναι πατέρας της», «O "Τιτανικός" είναι πιο μεγάλος απο αυτή», «


Δείτε περισσότερα
leo1
3
leo2


Ποια είναι η Ίντεν Πολάνι

Είναι γεννημένη στις 21 Μαρτίου του 2003, τρία χρόνια δηλαδή μετά την τεράστια επιτυχία του Λεονάρντο στον Τιτανικό. Συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «ITM Model Management», ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές σε εξώφυλλα ισραηλινών περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το Glamour, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

ιντεν4

Έχει καταγωγή από το Ισραήλ, όμως το τελευταίο διάστημα ζει στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, όπως μαρτυρούσαν οι φωτογραφίες της στο Instagram, ταξιδεύει πολύ συχνά σε διάφορα μέρη.

ιντεν3


Το τελευταίο φημολογούμενο ειδύλλιό της ήταν ο 31χρονος Τζιλ Όφερ, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ιντάν Όφερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, λόγω της νεαρής ηλικίας της Ίντεν Πολάνι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στο μοντέλο και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όμως εθεάθησαν να συνομιλούν σε πάρτι, να γελούν και να βρίσκονται αρκετά κοντά.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στην Page Six: «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό. Καθόταν δίπλα της σε ένα μουσικό πάρτι, όπως και πολλά άλλα άτομα. Είναι απλά ανόητο. Ο Λέο δεν γίνεται να βγαίνει με κάθε άτομο που υπάρχει σε ένα δωμάτιο».

82ebca392c6675bc32c7071d3dc93dbf

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης