Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο

Το παράπονο του Παπαδόπουλου, οι αντιδράσεις των μπλε στην κόκκινη ψηφοφορία, η συνεδρία του Καραγκούνια και η μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας

Collage_Maker-09-Feb-2023-02_30-AM
Μπορεί την Τρίτη (7/2) οι Μαχητές να έβαλαν τέλος στην… γκίνια τους και να σταμάτησαν το σερί των Διάσημων, τρώγοντας καγιανά και αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να οδηγηθούν στην κάλπη, όμως η «κανονικότητα» επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο την επόμενη ημέρα με τους Κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς η Τετάρτη τείνει να καθιερωθεί ως η ημέρα που οι νικητές του Survivor All Star θα επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, με την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να έχει μεταφερθεί την Πέμπτη.

Έτσι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θα παραμείνουν ακόμα μια μέρα... πάνω σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Πάντως η μοναδική ήττα που έκαναν οι Διάσημοι μετά από 7 συνεχόμενες νίκες αρκούσε για να φέρει «γκρίνιες» στην ομάδα, αφού το... μαύρισμα που έφαγε στην κάλπη από όλους τους συμπαίκτες του ο Κώστας Παπαδόπουλος, του κακοφάνηκε.

Την ίδια ώρα ο Σπύρος Μαρτίκας ευχαριστούσε τους συμπαίκτες του που δεν τον έβγαλαν στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdenasltgs1)


Κλείσιμο
Ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε να εξηγήσει στον Κώστα Παπαδόπουλο ότι δεν ήταν στρατηγική η ψήφος όλων των παικτών της Κόκκινης ομάδας εναντίον του, όμως ο ζαχαροπλάστης δεν έδειχνε να το πιστεύει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdeu73tjn8h)


Ο μοναδικός υποψήφιος της Κόκκινης ομάδας για αυτή την εβδομάδα ένιωθε κατάφωρα αδικημένος.

«Μέσα μου πνίγομαι, που η ομάδα μου με ψήφισαν κι οι δέκα. Πνίγομαι. Δεν έχω χώρο να κάτσω, να μιλήσω με κανένα, θέλω λίγο την ησυχία μου. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να τους το πω. Δεν θέλω να βγάλω κακία και με πνίγει το δίκιο. Περίμενα να βγει το όνομά μου, αλλά δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα σε αυτήν την φάση. Το θέμα μου είναι ότι με τον Μαρτίκα, δεν βαδίζουμε στα ίδια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης» ανέφερε ο ζαχαροπλάστης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdeot8sv2ft)


Από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας κατηγόρησε για εγωισμό τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος είπε ότι πλέον δεν θα ξαναματσάρει μόνος του παίκτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdez6r19vah)


Η υποψηφιότητα Παπαδόπουλου σχολιάστηκε και από τους Μπλε με τον Ηλία Μπόγδανο να λέει ότι ο ζαχαροπλάστης την... πάτησε καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας τούς έχει κερδίσει με τα λόγια του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdf0bttza4h)


Μάλιστα για το ίδιο θέμα ο Ασημακόπουλος είπε ότι ο Σπύρος επηρεάζει ιδιαίτερα τον Νίκο Μπάρτζη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdfbnyd0n4h)


Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου στην αντίπαλη ομάδα, είπε ότι θα έπρεπε να τον επιβραβεύουν οι συμπαίκτες του και όχι να τον βγάζουν στον τάκο καθώς έχει μεγάλη βελτίωση στον στίβο μάχης, παρ' όλο που δεν είναι αθλητής.

«Θέλουν να μας πείσουν οι Κόκκινοι ότι η Γη δεν γυρίζει κι είναι επίπεδη. Απίστευτα πράγματα. Ποιος ο Κώστας Παπαδόπουλος, που για εμένα είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης κι η προσπάθεια που κάνει είναι προς μίμηση από ανθρώπους που δεν είναι γυμνασμένοι. Δηλαδή είναι 39 χρονών άνθρωπος με τέσσερα παιδιά, ζαχαροπλάστης και καμία σχέση με τον αθλητισμό κι έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. Έχει κερδίσει από την ομάδα μου τους πάντες και για εμένα αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται επιβράβευση. Δεν υστερεί σε τίποτα από τον Μαρτίκα κι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής. Ο Μαρτίκας έχει υποκινήσει πράγματα και καταστάσεις και βγήκε ο κακομοίρης ο Κώστας, που είναι μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει», ανέφερε ο Βασάλος, ο οποίος άφησε στο κοινό την απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη και να μη βγάλει εκτός τον Παπαδόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdf70df6t0p)


Θέματα όμως δεν έχει μόνο ο Παπαδόπουλος με τους συμπαίκτες του, έχει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Ρία Κολοβού, την οποία δεν έχει συγχωρήσει για τον τρόπο που επέλεξε να της «πλασάρει» την ψήφο της εις βάρος της. «Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, δεν θα ορκιστώ στην οικογένειά μου» είπε η Μαριαλένα στην αντιπαράθεση που είχε με τη Ρία η οποία από την πλευρά της θέλησε να δικαιολογηθεί για την παρεξήγηση που υπάρχει πλέον με τη Μαριαλένα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα τα ξαναβρούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdfqstpfe9t)


Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας και γλυκές pancakes.

Οι μπλε με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τελευταία τους νίκη μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-1 με τον Σάκη να τους «κλέβει» έναν πόντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdg7ean26ox)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdgvcufx7sx)


Η Σταυρούλα κατάφερε και μείωσε σε 4-2, ο Μπάρτζης έκανε το 4-3 και ο Χανταμπάκης το 4-4 για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdh3n3rhwsp)


Οι Μπλε πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τη Μαριαλένα, με τον Μαρτίκα να ισοφαρίζει σε 5-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdh4ov75tkx)


Οι δυο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 8-8.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdh8fujw9ap)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdhl6y7bb0x)


Ο Σάκης γύρισε το ματς κάνοντας το 9-8 για τους Κόκκινους και η Σταυρούλα το τελείωσε γράφοντας το 10-8 και χαρίζοντας για 2η σερί φορά στους Διάσημους το έπαθλο επικοινωνίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdi0njaurd5)


Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα που έχασε και το 2ο έπαθλο επικοινωνίας, ενώ στους Κόκκινους επικρατούσε ικανοποίηση σε σημείο που Παπαδόπουλος και Μαρτίκας φάνηκε να τα βρίσκουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdi7n7jb61d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdiet4lqpx5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqditcy5f9rl)


Οι μπλε έψαξαν να βρουν τι έφταιξε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdj5q7znx1l)


Ο Τάκης για να ηρεμίσει ξεκίνησε συνεδρίες με τον Βασάλο, ο οποίος με τη σειρά του έλυσε τα κοτσιδάκια του μπας και φύγει η κακή ενέργεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdj8idxak09)


Από την άλλη οι Κόκκινοι πήγαν στον χώρο επικοινωνίας για να λάβουν τα μηνύματα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjhw4aaa49)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjl2tfuqe9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjkn3lk22p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjng3s52j5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjng3s52j5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjrey1bidd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjvvlrzmk9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjxx69cio1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjzh45homh)


Φυσικά αυτά που ξεχώρισαν ήταν τα μηνύματα αγάπης παικτριών που έχουν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο σε παίκτες που συνεχίζουν την μάχη επιβίωσης.

«Ευτυχία μου δεν ξέρεις πόσο μου λείπεις» έγραψε στον Σπύρο Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου λέγοντας πως τον αγαπά πολύ, με τον 45χρονο φαρμακοποιό να καταρρέει συναισθηματικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjrzeg598h)


Το άλλο μήνυμα αφορούσε τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ερχόταν από την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Καρολίνα Καλύβα η οποία του έγραψε χαρακτηριστικά: «Yo passenger, όλα καλά from this side… Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χωρίζει ωραίες στιγμές. Keep it up with the good work».

O Μάριος Πρίαμος ήταν αρκετά αμήχανος και απάντησε: «Θα τα πούμε όταν είναι να βγω εσύ ξέρεις» την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες τον πείραζαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqdjuac6pgkh)




Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Έξι χρόνια κάθειρξη για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε για τη δεύτερη - Αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση

Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» της Αϊρίν στην ΕΜΑΚ που την διέσωσε μετά από 50 ώρες στα συντρίμμια

Ο «Μάξιμος Σαράφης» έταξε δάνειο ακόμη και σε... νεκρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης