Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός υποδέχτηκε το 2023 βγάζοντας την μπλούζα της

Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός υποδέχτηκε το 2023 βγάζοντας την μπλούζα της

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η πρωταγωνίστρια του «Maestro» στο Instagram

klelia_andriiolatou
Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά του MEGA με τίτλο «Maestro» και εμφανίστηκε στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δημοσίευσε μία εικόνα, στην οποία βγάζει την μπλούζα της και αποκαλύπτει την πλάτη της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή ηθοποιός, της οποίας το όνομα ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix, ανάρτησε στο Instagram την εικόνα της και προκάλεσε τα σχόλια των ακολούθων της. 

Η 26χρονη ηθοποιός αποφάσισε σήμερα, 5 Ιανουαρίου, να υποδεχτεί το νέο έτος με μία δημοσίευσή της. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα «Το 2022 αλλάζει σε 2023», τοποθετώντας και δύο πεταλούδες, οπτικοποιώντας ουσιαστικά την αλλαγή του χρόνου με την αλλαγή της μπλούζας της. 

Δείτε τη δημοσίευση


Στην τελευταία της ανάρτηση η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε σε «σύσκεψη» με τον συμπρωταγωνιστή της Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος δημιουργεί τη δεύτερη σεζόν του «Maestro». Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της φετινής σεζόν και έχουν δείξει την καλή σχέση που έχουν, μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνουν στα social media με κοινά τους στιγμιότυπα.

Κλείσιμο
Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, η Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και απόλαυσαν γλυκό με παγωτό, όπως φάνηκε στη φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω Instagram story.

Η 26χρονη φωτογράφησε τον δημιουργό του «Maestro» σκεπτικό, να στηρίζει το κεφάλι στο χέρι του, ενώ κάθεται απέναντί της. Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη φράση «Σοβαρή σύσκεψη» και πρόσθεσε emoji με μία καρδιά.  

klelia_2

Ειδήσεις σήμερα:

Με υποχρεωτικό τεστ 48 ώρων και μάσκα οι ταξιδιώτες από την Κίνα στην Ελλάδα

Βίντεο: Το σπαραξικάρδιο αντίο 20χρονης influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

«Δεν κάνεις για σεφ»: «Στόλισαν» ξανά τον Μπρούκλιν Μπέκαμ γιατί έφτιαξε κρέας και το έπνιξε στο βούτυρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης