Στη σκηνή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή, ερμηνεύοντας μαζί μεγάλες επιτυχίες τους λίγο πριν από τη επερχόμενη συνεργασία τους σε Αθηναϊκή πίστα.
Το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποίησε συναυλία στο Θέατρο Άλσος και ανάμεσα στα πρόσωπα που την απόλαυσαν από κοντά ήταν η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια είπε με τη συνάδελφό της μεταξύ άλλων το «Αδιέξοδο», ενώ σχολίασε για τη μελλοντική συνεργασία τους: «Πήρατε μία μικρή γεύση για τα προσεχώς».
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο γυναίκες αναμένεται να ενώσουν τις φωνές τους το ερχόμενο φθινόπωρο στο «ΝΟΧ».
Η Νατάσα Θεοδωρίδου δέχτηκε την αγάπη του κόσμου τόσο μέσα από τη μεγάλη προσέλευση, αλλά και από δώρα που έλαβε στο καμαρίνι από θαυμαστές της, όπως ήταν μία ανθοδέσμη με λουλούδια και μία ζωγραφιά, που την απεικόνιζε. Η ίδια σχολίασε για τη συγκεκριμένη κίνηση: «Αυτό είναι μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού. Είναι πολύ ωραίο να σε βλέπουν έτσι, ως έναν άνθρωπο χαρούμενο, με πλατύ χαμόγελο, με μεγάλα μάτια καθαρά και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.