Survivor All Star: Πέντε νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι

Survivor All Star: Πέντε νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι

Ποιοι είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε το νέο τρείλερ

survivor_all_star_xr
Σταδιακά αποκαλύπτονται οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για μία ακόμη φορά στον Άγιο Δομίνικο, για να διεκδικήσουν το έπαθλο του Survivor All Star.

Τα πρόσωπα που θα περάσουν από τις δοκιμασίες και θα πλαισιώσουν τις ομάδες των μπλε και των κόκκινων εμφανίζονται με... το σταγονόμετρο σε τρείλερ που δίνονται στην κυκλοφορία από τον ΣΚΑΪ.

Στο πέμπτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα την παραμονή των Χριστουγέννων, εμφανίζονται πέντε νέοι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνονται οι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpa0l65yyt1t)
Κλείσιμο


Το Survivor καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Στο προηγούμενο και τέταρτο τρείλερ που κυκλοφόρησε είχαν αποκαλυφθεί ακόμα πέντε  πρόσωπα επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης.   Στο  βίντεο, φαίνονταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Έλενα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Η στρατηγική μου θα με οδηγήσει μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη», ακούγεται να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια, η Μελίνα Μεταξά αναφέρει: «Μου αρέσει να κουνιέμαι σαν σκιά. Δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp8csx0gq3gh)

Η Ελένη Χαμπέρη είναι αποφασισμένη να διορθώσει τα λάθη που έκανε την πρώτη φορά. «Ξέρω, το έκανα λάθος την πρώτη φορά. Στο Survivor All Star όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους», λέει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας από τη μεριά του δήλωσε: «Έρχομαι για να πάρω ό,τι μου στέρησαν. Θα φτάσω μέχρι το τέλος». Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος λέει: «Αν δεν ξεκινήσεις εσύ τον πόλεμο, θα τον ξεκινήσει κάποιος άλλος».

Οι υπόλοιποι παίκτες που αναμένεται να ζήσουν μία ακόμα εμπερία στον Άγιο Δομίνικο είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, η Κατερίνα Δαλάκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ειδήσεις σήμερα

Νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Στον ανακριτή οι έξι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Μισό εκατομμύριο κρούσματα Covid-19 την ημέρα σε μία μόνο πόλη της Κίνας, λέει αξιωματούχος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης