Survivor All Star: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης
Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι αποκαλύπτει τα 5 καινούρια πρόσωπα που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο
Πέντε νέα πρόσωπα επιστρέφουν στοSurvivor, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.
Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, στις 8 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτό.
Τα τρέιλερ που κυκλοφορούν στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτουν ποια πρόσωπα θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Στο νέο βίντεο, φαίνονται ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Έλενα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.
«Η στρατηγική μου θα με οδηγήσει μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη», ακούγεται να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια, η Μελίνα Μεταξά αναφέρει: «Μου αρέσει να κουνιέμαι σαν σκιά. Δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp8csx0gq3gh)
Η Ελένη Χαμπέρη είναι αποφασισμένη να διορθώσει τα λάθη που έκανε την πρώτη φορά. «Ξέρω, το έκανα λάθος την πρώτη φορά. Στο Survivor All Star όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους», λέει.
Ο Τάκης Καραγκούνιας από τη μεριά του δήλωσε: «Έρχομαι για να πάρω ό,τι μου στέρησαν. Θα φτάσω μέχρι το τέλος». Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος λέει: «Αν δεν ξεκινήσεις εσύ τον πόλεμο, θα τον ξεκινήσει κάποιος άλλος».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας