Survivor All Star: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι αποκαλύπτει τα 5 καινούρια πρόσωπα που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο

survivor-32312
Πέντε νέα πρόσωπα επιστρέφουν στο Survivor, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, στις 8 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Τα τρέιλερ που κυκλοφορούν στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτουν ποια πρόσωπα θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Στο νέο βίντεο, φαίνονται ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Έλενα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Η στρατηγική μου θα με οδηγήσει μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη», ακούγεται να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια, η Μελίνα Μεταξά αναφέρει: «Μου αρέσει να κουνιέμαι σαν σκιά. Δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp8csx0gq3gh)

Η Ελένη Χαμπέρη είναι αποφασισμένη να διορθώσει τα λάθη που έκανε την πρώτη φορά. «Ξέρω, το έκανα λάθος την πρώτη φορά. Στο Survivor All Star όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους», λέει.

Κλείσιμο
Ο Τάκης Καραγκούνιας από τη μεριά του δήλωσε: «Έρχομαι για να πάρω ό,τι μου στέρησαν. Θα φτάσω μέχρι το τέλος». Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος λέει: «Αν δεν ξεκινήσεις εσύ τον πόλεμο, θα τον ξεκινήσει κάποιος άλλος».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης