Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, βρέθηκαν καλεσμένοι στον μεγάλο ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του σωματείου «Ελίζα».
Ο τραγουδιστής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «My radio» και στην εκπομπή «Mappes Show» μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία και αποκάλυψε τις περιπέτειες που βίωσε κατά το ξεκίνημά του.
«Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.
«Εσείς καλά τα λέτε, στη Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου) ποιος θα το πει;» ανέφερε στη συνέχεια και με χιούμορ ο τραγουδιστής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp32hvjw8e8p)
Ο Γιώργος Κακοσαίος, από την πλευρά του, σε ερώτηση σχετικά με τα Χριστούγεννα κατά τα παιδικά του χρόνια, είπε: «Τα Χριστούγεννα στολίζαμε όταν είχε ρεπό ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τα Χριστούγεννα και τον στολισμό».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.