Η Ελένη Φουρέιρα διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια αναρτά αρκετά συχνά φωτογραφίες της, μέσα από τις οποίες μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό της, τις στιλιστικές επιλογές της.
Στη δημοσίευση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου μέσα από το Instagram, το οποίο και επιλέγει συχνά για να κάνει αναρτήσεις, ποζάρει ντυμένη στα ροζ.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει μία φουσκωτή ροζ καπαρντίνα με ασορτί ζώνη, μπότες σε ανοιχτό μωβ και στα χέρια της κρατά ένα γαλάζιο τσαντάκι. Στην περιγραφή της δημοσίευσής της έγραψε: «Αν ο αστυνόμος Σαΐνης ήταν η Μπάρμπι».
Δείτε τις φωτογραφίες
Πρόσφατα, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε ξανά στον φωτογραφικό φακό με ένα σύνολο, μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη κοιλιά της. Με μία εμπριμέ μακριά φούστα και ένα καφέ δερμάτινο σακάκι με άνοιγμα μπροστά, έγραψε στους ακόλουθούς της ότι «το ντύσιμό της ταιριάζει με την πόρτα» η οποία έχει επίσης καφέ χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά αυτή τη φορά και συγκεκριμένα, μακριά με αφέλειες.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τα νέα της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα στις 13 Νοεμβρίου με φωτογραφίες όπου φαινόταν η κοιλιά της. Ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφό της και πατέρα του μωρού, ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.
Δείτε τη δημοσίευση της Ελένης Φουρέιρα
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.