Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Λέει ότι δεν πρόκειται να δει «ποτέ» το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Λέει ότι δεν πρόκειται να δει «ποτέ» το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν

Συμβούλευσε φίλους και γνωστούς να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος, για να μην τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση μεταξύ του Μπάκιγχαμ και των Σάσσεξ

william_harry_xr
Αν και το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix έχει προσελκύσει χιλιάδες τηλεθεατές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ανένδοτος και δηλώνει πως δεν πρόκειται ποτέ να το παρακολουθήσει.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αρνείται να δεχτεί πως ο άλλοτε αγαπημένος αδερφός του δημοσιοποίησε τα «μυστικά» της βασιλικής οικογένειας στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα streaming παγκοσμίως.

Συμβούλευσε μάλιστα, φίλους και γνωστούς να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος, προκειμένου να μην τροφοδοτήσουν κατά τον τρόπο αυτό, τη σύγκρουση μεταξύ του Μπάκιγχαμ και των Σάσσεξ.

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε στη Sunday Times: «Λέει ότι δεν θα το παρακολουθήσει ποτέ και ξέρω ότι σίγουρα δεν θα το κάνει», με μία άλλη πηγή να συμφωνεί. Τόνισε μάλιστα, πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει επικεντρωθεί στα καθήκοντά του και τον ενδιαφέρει μόνο να συνεχίσει την ιστορία της οικογένειάς του.

Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, αν και παρακολουθούν όσα αφορούν στο Παλάτι μέσα από τις εφημερίδες. Αν και ο Χάρι ήλπιζε η οικογένειά του να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ, προκειμένου να έχουν μια συνολική άποψη για τα όσα βίωσε ο ίδιος και η Μέγκαν, τελικά απογοητεύτηκε.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται όμως, η βασιλική οικογένεια στηρίζει μια εντελώς διαφορετική θεωρία σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην βασιλικό ζευγάρι ότι έζησε όσο βρισκόταν στο Μπάκιγχαμ.



Αναφορικά με το αν δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της οικογένειας να ανταποκριθούν στους «εμπρηστικούς» ισχυρισμούς των Σάσεξ, μια ανώτερη πηγή από το Μπάκιγχαμ δήλωσε στη DailyMail πως δεν προσεγγίστηκαν ποτέ για σχολιασμό, σχετικά με το περιερχόμενο της σειράς. Ωστόσο, οι τίτλοι στην αρχή του ντοκιμαντέρ αναφέρει πως εκείνοι ήταν που αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε βίντεο

Η γρίπη θα ξεκινήσει μετά τις 25 Δεκεμβρίου, πρέπει να εμβολιαστούμε, λέει η Παγώνη

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης