Κιμ Καρντάσιαν: Νιώθει πολύ ανακουφισμένη που βγήκε το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Νιώθει πολύ ανακουφισμένη που βγήκε το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ είναι αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους

Kim_Kanie_Exof
Η Κιμ Καρντάσιαν αισθάνεται «πολύ ανακουφισμένη» που η ίδια και ο Κάνιε Γουέστ συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου τους, αναφέρει μια πηγή στο People.

Οι όροι του χωρισμού του πρώην ζευγαριού οριστικοποιήθηκαν την Τρίτη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η 42χρονη σταρ των Kardashians «δεν ήθελε το διαζύγιο να πάει σε δίκη».

«Η Κιμ και ο Κάνιε είχαν αρχικά αρκετές διαφωνίες στις οποίες τώρα μπόρεσαν να τα βρουν. Ο Κάνιε κατέληξε να συμφωνήσει στα περισσότερα από τα πράγματα στα οποία ήταν αντίθετος στο παρελθόν».

Η πηγή σημειώνει ότι η Κιμ είναι αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους.

Να μην δημοσιοποιεί τα παράπονά του δημοσίως
«Παρόλο που η Κιμ και ο Κάνιε μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών, η Κιμ είναι εκείνη που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας τους», αναφέρει η πηγή. «Συμφώνησαν επίσης ότι ο Κάνιε θα πρέπει να μιλάει στην Κιμ ιδιαιτέρως για τυχόν παράπονα και να μην τα δημοσιοποιεί. Θέλει να προστατεύσει τα παιδιά. Η Κιμ ελπίζει ότι η συν-γονική σχέση θα είναι λίγο πιο εύκολη από εδώ και πέρα».

Ο Γουέστ και η Καρντάσιαν έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Τη North, 9 ετών, τον Saint, 6 ετών, τη Chicago, 4 ετών, και τον Psalm, 3 ετών.

Σύμφωνα με τον διακανονισμό του διαζυγίου τους, ο ράπερ θα πρέπει να καταβάλλει στην Καρντάσιαν 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή. Θα πληρώνει επίσης τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κιβωτός του Κόσμου» - Καταγγελία: «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου»

ΗΠΑ: Γιατρός που κατηγορείται ότι βίασε ασθενείς που ήταν σε νάρκωση βρέθηκε νεκρός

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στην 40χρονη - «Πήρε μια καρδιά λιονταρίσια, από ατόφιο χρυσάφι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης