Η Χριστοπούλου, ο Αρναούτογλου και ο αποχαιρετισμός των «Ράδιο Αρβύλα»

Η Χριστοπούλου, ο Αρναούτογλου και ο αποχαιρετισμός των «Ράδιο Αρβύλα»

Αλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν και οι περισσότεροι δεν ξέρουν που πάνε

TV_christopoulou
Η τηλεοπτική συμμαθήτριά μου, Ελενα Χριστοπούλου, έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Καλό μεσημεράκι». Και τι δεν είπε. Αρχικά να την ευχαριστήσουμε που μας σύστησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και αφήνοντας τα χαριτωμένα, να συμφωνήσουμε πως η Ηλιάνα όντως είναι άψογη επαγγελματίας. Με καλούς τρόπους, τυπική ως το τελευταίο γράμμα και πολύ προσεκτική με όσα λέει δημόσια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coenekxd92yx)

Η φράση «Δεν θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ» είναι στις πέντε πιο επιτυχημένες της σεζόν που διανύουμε και η οποία, να θυμηθούμε, βρίσκεται ακόμη στον τρίτο μήνα της. Αργεί ακόμη να «γεννήσει» η σεζόν αποτελέσματα. Ας μην σπεύδουμε να πούμε μεγάλες κουβέντες.

Η Ζενεβιέβ είναι μία προσωπικότητα ιδιαίτερη. Όχι μόνο τηλεοπτικά, καθώς δεν υποδύεται ρόλο, είναι ο εαυτός της. Η εικόνα της στο «Πρωινό μας» με την κόρη της ήταν η πιο τρυφερή τηλεοπτική στιγμή της μέχρι σήμερα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coef56wun0g9)

Ενας σπουδαίος ηθοποιός, όπως ο Αρης Λεμπεσόπουλος, είτε μιλάει για θέατρο, είτε για σχέσεις, είτε για πατρότητα, είτε για το αλάτι στον πασατέμπο είναι σαγηνευτικός. Με αβίαστα αληθινό και μετρημένο λόγο. Και ίσως οι μεγαλύτερες αλήθειες είναι αυτές που λέγονται κατάμουτρα, όπως υπονόησε, όπως επίσης ότι στην ζωή οι πιο επικίνδυνοι είναι όσοι υποδύονται τους καλοκάγαθους και τους δημοσιοσχετίστες. Οσοι τολμούν να στα πουν με όποιο κόστος, είναι πιο αυθεντικοί. Ισχύει και στις δουλειές, παιδιά. Το νου μας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coeffm5qo7kh)
Κλείσιμο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ξεκινήσει την συγγραφή του δεύτερου κύκλου του «Maestro». Το πρώτο επεισόδιο είναι έτοιμο και το δεύτερο προχωρά. Όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελε ο Χριστόφορος λόγω των υποχρεώσεων με το Netflix, αλλά θα είναι στην ώρα του. Οι ηθοποιοί παραμένουν ίδιοι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

«Επειδή είχα κάποιες αποτυχίες, λέω πάλι δεν θα γίνει. Όταν μου είπε ότι είμαι έγκυος, δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα. Είπα, έγινε, από τη στιγμή που έγινε, θα βγει. Ώσπου πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε και καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού, φρίκη αυτό, και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει. Λέω για την εγκυμοσύνη μου πριν τον μικρό Άγγελο». Η Ρούλα Σταματοπούλου σε μία εξαιρετική συνέντευξη στην «Ελένη». Θέλει δύναμη να εξομολογηθείς τόσο μεγάλο πόνο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coemgrhpchwx)

Αποχαιρετούν απόψε οι «Ράδιο Αρβύλα». Η σκυτάλη από βδομάδα θα δοθεί στο Μουντιάλ. Επιστροφή για την παρέα του Αντώνη Κανάκη το 2023.

Κουίζ για πονηρούς: Εκείνος παραγωγός σε μεγάλη εταιρεία. Εκείνη πανελίστρια σε μεγάλη εκπομπή. Η σχέση αν και πρόσφατη… ολέθρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης