Έλενα Χριστοπούλου: Δεν συζήτησα για το «My Style Rocks», γιατί θα γινόμουν ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν συζήτησα για το «My Style Rocks», γιατί θα γινόμουν ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ

Όσα δήλωσε η γνωστή booker μοντέλων για τα τηλεοπτικά της βήματα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

hristopoulou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για τα τηλεοπτικά της βήματα, το My Style Rocks και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

Η γνωστή booker μοντέλων βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας».

«Μου αρέσει η εκπομπή, αν και πάντα φοβάμαι την υπερέκθεση, το ζωντανό. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση που αυτή η γυναίκα που ηγείται σχήματος. Νιώθω προστασία. Είπα αμέσως "ναι", δεν το σκέφτηκα. Μου αρέσει η Σκορδά, είναι ορίτζιναλ», είπε για τη συμμετοχή της στο πάνελ της εκπομπής.

«Δεν ξέρω πού μπορεί να είμαι χρήσιμη. Ακούω "πάνελ" και βγάζω φλύκταινες. Σχολιαστικά, μπορώ να σταθώ σε κάποια πράγματα πολύ ορθά και σε κάποια άλλα όχι και δεν μιλάω καν. Είναι καλό να μη μιλάς εκεί που δεν ξέρεις» πρόσθεσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coenekxd92yx)


Σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, είπε: «Δεν το έχω συζητήσει. Δεν ετέθη ποτέ ως θέμα. Νομίζω καλύπτομαι με το πρωινό, γιατί μετά θα γίνω ο Αρναούτογλου του ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω μήπως πάω ως παίκτρια, να με κρίνουν για να μάθω κι εγώ σιγά-σιγά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αρχικά, δήλωσε: «Είναι 5 χρόνια στην τηλεόραση. Έχει κάνει δύο χρόνια GNTM, το Pop Up, το Style me Up και το Love Island. Το λέω για να μάθουμε ποια είναι, σε περίπτωση που δεν ξέρουμε».

«Ήθελε πολύ να κάνει το Love Island. Το βλέπει σε παγκόσμια κλίμακα. Μου αρέσε κι εμένα, είναι ένα φρέσκο, ωραίο και ρεαλιστικό παιχνίδι. Στη ζωή αυτή μετράμε τις νίκες και τις ήττες μας. Δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά, οπότε βάζει την εμπειρία αυτή στη ζωή της και πάει παρακάτω. Είμαι πολύ περήφανη για το "παιδί" μου. Είναι πάνω από όλα επαγγελματίας, Πήρε ένα κόνσεπτ και το έφερε εις πέρας. Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα. Είναι ένα συμπαγές άτομο. Ωστόσο, δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της, γιατί έχει τη δική της πορεία. Αν το κρίνει η ίδια, θα την ακολουθήσω πιστά, γιατί μαθαίνω πολλά από εκείνη», συμπλήρωσε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης