Λίγο πριν από τη συνεργασία τους σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή γύρισαν ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνίστριες τις ίδιες.
Οι δύο καλλιτέχνιδες ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους επί σκηνής, από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους συνεργασίας, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή συμμετέχουν σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, μέσα από το οποίο δίνουν μια πρώτη γεύση από το κλίμα που θα επικρατήσει στο νέο τους μουσικό εγχείρημα.
Στο χιουμοριστικό βίντεο, οι δύο τραγουδίστριες εμφανίζονται σε ένα εστιατόριο για δείπνο, έχοντας προηγουμένως φροντίσει η καθεμία να «δηλητηριάσει» το φαγητό της άλλης. Η συνέχεια ωστόσο είναι ανατρεπτική, καθώς η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους, με τη Δέσποινα Βανδή να λέει: «Άστο Νατάσα μου καλύτερα μην το φας», τη συνάδελφό της να απαντά «ούτε και εσύ» και τη Δέσποινα Βανδή να καταλήγει: «Έλα λοιπόν, γιατί έχουμε και πρεμιέρα».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.