Ζενεβιέβ Μαζαρί: Περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της

Εκείνη και η μικρή Ροζαλία έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για την πρώτη πασαρέλα της, το GNTM, αλλά και το Asia Express

zeneviev_mazari
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της, τη μικρή Ροζαλία. 

Μητέρα και κόρη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους, αλλά και τα τηλεοπτικά βήματα της παρουσιάστριας του Asia Express

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω πασαρέλα και μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω με τακούνια», δήλωσε η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την ίδια να αναφέρει: «Δεν θα μπορούσα να πω όχι στη σημερινή πασαρέλα». Η Ροζαλία τότε πρόσθεσε: «Της είπα "να κάνω κι εγώ;" και μου είπε "ναι"».

2913_ROZALIA_KARIDI_ZENEVIEV_MAZARI_16112022

Κλείσιμο
Όσο για το αν έχει τη μητέρα της ως πρότυπο, απάντησε: «Όχι. Δεν την έχω ως πρότυπο», ενώ η μητέρα της τόνισε: «Μπορούν να έχουν πολλά περισσότερα πρότυπα από τους γονείς τους. Οι γονείς είμαστε απλά οι γονείς τους».

Ωστόσο, η Ροζαλία δήλωσε πως βλέπει πάντα τη μητέρα της στην τηλεόραση. «Τη βλέπω μέχρι τις 21:30-22:00 και μετά μου λέει να πάω για ύπνο», είπε και πρόσθεσε: «Μόνο τις Παρασκευές βλέπουμε Asia Express, γιατί είναι μέρα που μπορούμε να κοιμηθούμε αργά»

Αναφορικά με την εκπομπή, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Περνάω συγκλονστικά. Τη λατρεύω αυτή την εκπομπή. Μακάρι να πάει και του χρόνου, εννοείται ότι θα έιμαι. Όσο για το τηλεπαιχνίδι που ακούγεται, δεν ξέρω ακόμα.  Συζητιέμαι, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω τίποτα».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της

Όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια είναι «πιστή» σε κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνει: «Ήμουν πιστή στο GNTM και το έκανα πάρα πολύ καιρό, 4 χρονιές είναι πάρα πολλές. Με έχανε η οικογένειά μου για πολλούς μήνες. Δεν με πειράζει που δεν είμαι φέτος, εμένα μου αρέσει όπως είναι».

Στη συνέχεια, η Ροζαλία ανέφερε ποια από τις δύο εκπομπές της αρέσει περισσότερο. «Μου άρεσε και στις δύο εκπομπές η μαμά μου. Μου άρεσε να βλέπω τα backstage και τα μοντέλα στο GNTM, αλλά μου αρέσει και η περιπέτεια στο Asia Express. Του χρόνου υπάρχει πιθανότητα να πάω και εγώ», είπε.

Για τα νούμερα της τηλεθέασης, η Ζενεβιέβ  Μαζαρί είπε: «Είμαι σπασικλάκι. Διαβάζω πολύ κάθε φορά που πάω σε ένα πρότζεκτ. Τα νούμερα αυτή την περίοδο πάνε ξεκάθαρα στη μυθοπλασία».

2916_ROZALIA_KARIDI_ZENEVIEV_MAZARI_16112022

Τέλος, μίλησε για τις φίλες της κι εξήγησε πως δεν είναι πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης. «Είχα πάντα τις φίλες μου, πριν και μετά το GNTM. Είναι η Ντάντα, η Βίνα, η Μυρτώ και όχι οι άνθρωποι της δουλειάς. Με όλους αυτούς τους  ανθρώπους, τους αγαπώ και έχω περάσει συγκλονιστικά. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Έχω φανταστικές φίλες και καλές σχέσεις με τους συνεργάτες μου». «Η Βίκυ Καγιά είναι εδώ και μιλήσαμε», ανέφερε μάλιστα, ενώ η Ροζαλία δήλωσε: «Είπαμε γεια και μιλήσαμ, αλλά μετά φύγαμε, γιατί έπρεπε να φτιάξω τα μαλλιά μου».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης