Ο Ηλίας Μαμαλάκης από χθες, 15 Νοεμβρίου, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κύπρου. Ο σεφ εισήχθη στη MEΘ του Κρατικού Νοσοκομείου της Κύπρου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.
Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου
Πάω καλά
Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ
Ταχύτατοι αποτελεσματικοί
Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκαλύφθηκαν οι λόγοι νοσηλείας του γνωστού σεφ, ο οποίος σήμερα αναμένεται να βγει από την εντατική.
Μετά από επικοινωνία του δημοσιογράφου της εκπομπής με τον Ηλία Μαμαλάκη, έγινε γνωστό ότι έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση την προηγούμενη Κυριακή, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν ότι έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στην εντατική.
Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το ρεπορτάζ, από σήμερα θα μπορεί να τον επισκεφτεί και η οικογένειά του.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.