GNTM5: Το μάθημα pole dancing και η σέξι δοκιμασία στο ντους που... έστειλε σπίτι του ένα μοντέλο - Δείτε βίντεο

GNTM5: Το μάθημα pole dancing και η σέξι δοκιμασία στο ντους που... έστειλε σπίτι του ένα μοντέλο - Δείτε βίντεο

Η αμηχανία της Μιχαέλας για τη φωτογράφιση με τον Εμμάνουελ, το μειονέκτημα που δεν λειτούργησε και οι καλύτερες και χειρότερες φωτογραφίες

Collage_Maker-15-Nov-2022-02_03-AM
Η Ζωή Ιωαννίδου ήταν η διαγωνιζόμενη που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τη φωτογράφισή της στο ντους και αποχώρησε από το GNTM 5.

Το επεισόδιο της Δευτέρας του ριάλιτι μόδας του Star είχε πάλι λίγο απ΄ όλα. Στρατηγικές, εντάσεις, διαφωνίες, pole dancing και σέξι φωτογράφιση μέσα στο ντους.

Η ημέρα για τα κορίτσια ξεκίνησε με δοκιμαστικό σε στύλο. Αφού έβαλαν τα σορτσάκια τους και τα μπουστάκια τους συμμετείχαν σε μάθημα pole dancing προκειμένου να νιώσουν πιο κοντά στην σεξουαλικότητά τους και να την εκφράζουν χωρίς να ντρέπονται.

Η πλειονότητα των διαγωνιζόμενων ενθουσιάστηκαν, ωστόσο ήταν και κάποιες που φάνηκαν αρχικά να ντρέπονται. Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επαινούσαν κάθε προσπάθεια των επίδοξων μοντέλων, τα οποία παρά τις αρχικές επιφυλάξεις τους, όχι μόνο συμμετείχαν στο μάθημα, αλλά ζήτησαν κι όλας στο τέλος από την Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

GNTM 5 | Τα κορίτσια του GNTM δοκιμάζουν pole dancing!


Κλείσιμο
Η συνέχεια είχε δοκιμασία αποχώρησης. Φτάνοντας στο σετ τα κορίτσια αντίκρυσαν τον περσινό παίκτη του διαγωνισμού, τον Εμμάνουελ, που είναι επαγγελματίας μοντέλο πια, και τους ανακοινώθηκε ότι θα φωτογραφηθούν μαζί του μέσα στην ντουζιέρα.



Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μόλις άκουσε το concept της φωτογράφισης δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της. «Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω. Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η Μιχαέλα.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ίδια συγκρούστηκε με την Γρηγοριάνα καθώς η δεύτερη θεώρησε ότι Μιχαέλα θέλει ειδική μεταχείριση λόγω της ηλικίας της και κατά τη διάρκεια του fitting δεν έβγαλε το σουτιέν της.

Η Βικτώρια, που στο προηγούμενο επεισόδιο είχε την καλύτερη φωτογραφία, έχει το advantage που της έδινε τη δυνατότητα να κάνει πρόβα διάρκειας ενός λεπτού μέσα στο ντους με τον Εμμάνουελ προτού φωτογραφηθεί, ενώ είχε τη δυνατότητα να δυσκολέψει και δύο από τις συμπαίκτριές της με το disadvantage, οι οποίες θα είχαν το μισό χρόνο από τα συνολικά 3 λεπτά που θα είχαν οι υπόλοιπες. Τα κορίτσια που πήραν το μειονέκτημα ήταν η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα.

GNTM 5 | Η Ραφαέλα τα έδωσε όλα στη σημερινή φωτογράφιση!


Την καλύτερη φωτογραφία στην δοκιμασία κέρδισε η Ραφαέλα! Παρόλο που είχε το disadvantage του 1,5 μόνο λεπτού στο σετ στο ντους με τον Εμμάνουελ, το μοντέλο από την Κύπρο κατάφερε να πετύχει το καλύτερο κλικ της ημέρας.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, όταν βλέπεις τη φωτογραφία της, θέλεις να αγοράσεις όλα όσα φοράει! Είναι «υπερσυγκλό»!



Τη φωτογραφία της Ραφαέλας χαρακτήρισε «πρόστυχη» η Βικτώρια και έτσι, όταν άκουσε την ετυμηγορία των κριτών ότι εκείνη ήταν η νικήτρια της ημέρας, είπε ότι τη θεωρεί εκτός concept!

GNTM 5 | Ποια κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία; - 14.11.22


Τις λιγότερο καλές επιδόσεις είχαν η Αλεξία και η Ζωή. Η Βίκυ Καγιά, πολύ απογοητευμένη με τα δύο κορίτσια που στέκονταν μπροστά της ως ‘’bottom two’’, είπε ότι οι φωτογραφίες τους ήταν όχι καλές και παρόμοιες μεταξύ τους.

«Συμφωνήσαμε όλοι οι κριτές ότι η ευκαιρία θα δοθεί στην Αλεξία. Βρε Ζωή, μοντέλο χωρίς έκφραση δε γίνεται! Ίσως σου κάνει καλό που φεύγεις» είπε η παρουσιάστρια στη διαγωνιζόμενη η οποία είπε ότι θα σταθεί δυνατή και δεν έριξε ούτε δάκρυ για την αποχώρησή της.

GNTM 5 | Αλεξία ή Ζωή; Ποια αποχώρησε και δεν έριξε ούτε δάκρυ; - 14.11.22


«Εννοείται πως στεναχωριέμαι που φεύγω γιατί θεωρώ ότι τελειώνει γρήγορα το ταξίδι μου απλά ελπίζω πως θα έρθω στις επιστροφές» είπε στην κάμερα του GNTM η Ζωή έχοντας την ελπίδα πως θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας.






Ειδήσεις σήμερα:

Στις 18 Δεκεμβρίου οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές στην Κύπρο - Το πλούσιο παρασκήνιο

«Δεν χρειάζεται ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος» - Όσα είπε ο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση - Δεν «μασάμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης