Σπύρος Μπιμπίλας: Πρώτα τον... πέθανε, τώρα ποζάρει μαζί του - Δείτε τις φωτογραφίες του με τον Γιώργο Μάγκα

Σπύρος Μπιμπίλας: Πρώτα τον... πέθανε, τώρα ποζάρει μαζί του - Δείτε τις φωτογραφίες του με τον Γιώργο Μάγκα

«Μία παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας» έγραψε ο ηθοποιός στα social media - Δείτε την ανάρτησή του

mpimpilasmagas
Πίσω τους φαίνεται να έχουν αφήσει την παρεξήγηση που είχε συμβεί ανάμεσά τους, Γιώργος Μάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, μετά τη διάδοση της ψευδούς είδησης, ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, πέθανε, κάτι που αναρτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Η είδηση είχε γνωστοποιηθεί στο Διαδίκτυο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως δεν ισχύει, ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία με τον μουσικό και μία με τη σύντροφό του Γιώργου Μάγκα, Τζούλη, από τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού που θα κάνουν μαζί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».

Δείτε την ανάρτησή του

mpimpilastzouli72

Για την λανθασμένη δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης