Άκης Πετρετζίκης: Δείτε πώς απάντησε στο τρολάρισμα για μελομακάρονα με βρώμη

Άκης Πετρετζίκης: Δείτε πώς απάντησε στο τρολάρισμα για μελομακάρονα με βρώμη

Ο γνωστός σεφ κάνει διάλογο με τους followers του και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση

petretzikis_melomakarona_xr
Δεν υπάρχει τρολάρισμα που να αφήνει αναπάντητο ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ δεν είναι γνωστός μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για το χιούμορ και τα επικοινωνιακά του χαρίσματα.

Ο σεφ δεν διστάζει να πειραματιστεί φτιάχνοντας συνταγές από το μηδέν και παντρεύοντας υλικά μεταξύ τους. Με τα Χριστούγεννα να μετρούν αντίστροφα, ο Άκης λάνσαρε μια νέα υγιεινή συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει στα social media ένα meme για τα γνωστά σε όλους μας αγαπημένα μελομακάρονα, το οποίο πείραζε τον Πετρετζίκη επειδή συνηθίζει να δίνει συνταγές με αρκετές παραλλαγές από τις «παραδοσιακές».

«Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», ήταν η ατάκα που κυκλοφόρησε στα social media, με τον ίδιο τον σεφ να σχολιάζει «stay tuned» (δηλ. μείνετε συντονισμένοι).


Akis_Reply
Κλείσιμο


Έτσι, χθες, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στο τρόλαρισμα και έδωσε πράγματι συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, παραποιώντας την παραδοσιακή συνταγή.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!», έγραψε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

«Είσαι το τέλειο τρολ», «Τρόλαρε μας μπορείς», «Πως τους πετσοκοψες έτσι μωρεΑκηηηηη», «Δώσε στο λαό healthy snacks να τα εξαφανίζουμε χωρίς τύψεις», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο σεφ.



Διάλογοι στο Twitter για τα εναλλακτικά μελομακάρονα του Άκη
Ο ίδιος είναι πολύ δραστήριος στα social media και πολλές φορές κάνει διάλογο με τους followers του στο Twitter. Μάλιστα κάποιος του πρότεινε να φτιάξει μελομακάρονα με κουνουπίδι με τον ίδιο να το… σκέφτεται. Λέτε να τα φτιάξει; 

Δείτε τα καλύτερα tweets
Tweet_AKis
Tweet_AKis1
Tweet_AKis2
Tweet_AKis3



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Επιμένει για εκλογές στο τέλος της 4ετίας και «πετάει το γάντι» στον Τσίπρα για πρόταση μομφής


Ο Τόλης Παπαδημητρίου παίζει, γράφει, σκηνοθετεί, τραγουδάει


«Μια ζωή μέσα στους δρόμους»: Η νέα εκτέλεση της λαϊκής επιτυχίας από τον Μπάμπη Στόκα
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης