Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι το αστέρι της μαγειρικής»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι το αστέρι της μαγειρικής»

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το Masterchef, την 12ετή αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και την απώλεια της πρώτης του συζύγου

mamalakisilias
Για τα 12 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση αλλά και το MasterChef, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στις πιο πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει από το 2010, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, εξηγώντας ότι:  «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές».

«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», είπε για τα χρόνια πουπαρουσίαζε μαγειρικές εκπομπές. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολούθησε διεξοδικά το φετινό «MasterChef», αλλά όπως είπε: «Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πολύ, αλλά όταν είχε μαγειρικές μου άρεσε».

Σχετικά με τους τηλεοπτικούς μάγειρες, απάντησε πως το «αστέρι» είναι ο Άκης Πετρετζίκης. «Είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Είναι το αστέρι της μαγειρικής», δήλωσε συγκεκριμένα. Ακόμη, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέτρεξε στην εκπομπή που παρουσίασε «Μπουκιά και συχώριο» και σχολίασε ότι ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία τον έκανε καλύτερο και σοφότερο άνθρωπο.

Τέλος, μίλησε και για την απώλεια της πρώτης του συζύγου, αποκαλύπτοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος. «Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω», σημείωσε. Αναφορικά με τον γάμο που έκανε το 2012, ο σεφ είπε πως: «αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckmb5l9s311d)



Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης