Για τα 12 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση αλλά και το MasterChef, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στις πιο πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει από το 2010, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, εξηγώντας ότι: «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές».
«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», είπε για τα χρόνια πουπαρουσίαζε μαγειρικές εκπομπές. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολούθησε διεξοδικά το φετινό «MasterChef», αλλά όπως είπε: «Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πολύ, αλλά όταν είχε μαγειρικές μου άρεσε».
Σχετικά με τους τηλεοπτικούς μάγειρες, απάντησε πως το «αστέρι» είναι οΆκης Πετρετζίκης. «Είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Είναι το αστέρι της μαγειρικής», δήλωσε συγκεκριμένα. Ακόμη, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέτρεξε στην εκπομπή που παρουσίασε «Μπουκιά και συχώριο» και σχολίασε ότι ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία τον έκανε καλύτερο και σοφότερο άνθρωπο.
Τέλος, μίλησε και για την απώλεια της πρώτης του συζύγου, αποκαλύπτοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος. «Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω», σημείωσε. Αναφορικά με τον γάμο που έκανε το 2012, ο σεφ είπε πως: «αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες».
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.