Για τα 12 χρόνια που απέχει από την τηλεόραση αλλά και το MasterChef, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στις πιο πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει από το 2010, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε προτάσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, εξηγώντας ότι: «Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές».
«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», είπε για τα χρόνια πουπαρουσίαζε μαγειρικές εκπομπές. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολούθησε διεξοδικά το φετινό «MasterChef», αλλά όπως είπε: «Όταν είχε συνεντεύξεις και ίντριγκες με κούραζε πολύ, αλλά όταν είχε μαγειρικές μου άρεσε».
Σχετικά με τους τηλεοπτικούς μάγειρες, απάντησε πως το «αστέρι» είναι οΆκης Πετρετζίκης. «Είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Είναι το αστέρι της μαγειρικής», δήλωσε συγκεκριμένα. Ακόμη, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέτρεξε στην εκπομπή που παρουσίασε «Μπουκιά και συχώριο» και σχολίασε ότι ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία τον έκανε καλύτερο και σοφότερο άνθρωπο.
Τέλος, μίλησε και για την απώλεια της πρώτης του συζύγου, αποκαλύπτοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος. «Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω», σημείωσε. Αναφορικά με τον γάμο που έκανε το 2012, ο σεφ είπε πως: «αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3