Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι: Και επίσημα χωρισμένοι - Οι ανακοινώσεις τους για το διαζύγιο

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι: Και επίσημα χωρισμένοι - Οι ανακοινώσεις τους για το διαζύγιο

Το ζευγάρι τόσο καιρό επεξεργαζόταν τους όρους του διαζυγίου σχετικά με την περιουσία και την επιμέλεια των παιδιών - Έκαναν ανακοίνωση για την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους στα social media

tom-brady-gisele__1_
Είναι πλέον επίσημο. Μετά από 13 χρόνια γάμου, ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της σόουμπιζ, η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα και οι δύο επεξεργάζονταν τους όρους που θα έθεταν.


Η είδηση για τον χωρισμό τους έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλές ημέρες. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Έτσι, η Ζιζέλ αποφάσισε να μιλήσει η ίδια για τον χωρισμό της μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο
Σε αυτό έγραψε: «Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

ζιζελ
Στη συνέχεια, με τη σειρά του και ο παίκτης του NFL έκανε τη δική του ανάρτηση. Σε αυτή, ο 45χρονος γράφει: «Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να 'χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

tom

Το έγγραφο συμβιβασμού έχει ήδη κατατεθεί στο δικαστήριο, αλλά προς το παρόν μένει απόρρητο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν και τη Βίβιαν. Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ, με τις περιουσίες τους να αγγίζουν συνολικά τα 750 περίπου εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της US Weekly, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης για το ζευγάρι, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους.

«Η Ζιζέλ είπε στον Τομ πως είτε θα εγκαταλείψει το ποδόσφορο για να βρίσκεται με την οικογένειά του, είτε θα φύγει οριστικά», ανέφερε η πηγή.


Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Δεν θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει να τραυματίζεται και να μην μπορεί να απολαύσει τη ζωή του στο μέλλον. Το κάνει για το καλό της οικογένειάς της».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι το επάγγελμα του Τομ Μπρέιντι και η απόφασή του να επιστρέψει στα γήπεδα, έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του, του στοίχισαν τον γάμο του.

«Η Ζιζέλ ήταν πάντα εκείνη που περνούσε χρόνο με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι ο Μπρέιντι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του, όμως μετά άλλαξε γνώμη», είχε αναφέρει άλλη πηγή στο Page Six.



Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιθέα: Σκότωσε με μπουνιά 76χρονο, επειδή του είπε να μην κολυμπάει εκεί που ψάρευε!

Ο Έλον Μασκ θα διευθύνει προσωπικά το Twitter - «Πέταξε έξω» την προηγούμενη διοίκηση

ΗΠΑ: Διάρρηξη-μυστήριο στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι - Στο νοσοκομείο ο άντρας της από άγρια επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης