Γιάννης Νταλιάνης: Απαντά για την αντίδρασή του όταν ρωτούσαν τη σύζυγό του για τον «Σασμό»

Γιάννης Νταλιάνης: Απαντά για την αντίδρασή του όταν ρωτούσαν τη σύζυγό του για τον «Σασμό»

Ο ηθοποιός είχε δείξει ενοχλημένος όταν ρεπόρτερ ρωτούσαν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη σειρά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σημείο με τις κάμερες - «Προσπάθησα να κάνω χιούμορ» εξηγεί

ntalianis__marilita2
Για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία είναι ζευγάρι 17 χρόνια, αλλά και το περιστατικό με την ενόχλησή του από δημοσιογράφους πριν λίγο καιρό μίλησε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Ο ίδιος έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», όπου και είπε για τη γνωριμία και τον έρωτά του με την πρωταγωνίστρια του «Σασμού»:

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον “Σασμό”, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες. Η Μαριλίτα ασκεί συνέχεια κριτική στον εαυτό της, είναι πολύ αυστηρή. Εμένα όσα κάνει μου φαίνονται ωραία».

Αναφορικά με την αντίδραση του έξω από το Ηρώδειο, όταν αποχώρησε από τις κάμερες μετά τις ερωτήσεις που έγιναν στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον «Σασμό», είπε πως:

«Δεν ενοχλήθηκα με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν την Μαριλίτα για τον “Σασμό”. Πρόκειται για παρεξήγηση. Προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Ένα λογοπαίγνιο που δεν πέτυχε γιατί κάτι άλλαξα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο κάθε χώρος έχει τις στιγμές του. Τις ιδιαιτερότητές του, το χρόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τηλεόραση. Νομίζω την ξάφνιασα δεν τη στεναχώρησα αλλά λέει “τώρα με αυτό που είπες θα γίνει θέμα” και είχε δίκιο».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnus05zgs20h)

Η αντίδρασή του στο Ηρώδειο

Οι δυο τους βρέθηκαν τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδια προκειμένου να παρακολουθήσουν μία παράσταση και αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να κάνουν μερικές δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί.

«Είναι ένα δυναμικό τρέιλερ και θα είναι μια δυναμική σεζόν. Έχουν γίνει ακόμα περισσότερες δυναμικές προσθήκες με νέους ηθοποιούς κι εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και με την ιστορία που έχει δυναμώσει»
 είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη σειρά, στην οποία υποδύεται τη Βασιλική.

Ωστόσο, οι ρεπόρτερ θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον «Σασμό», παρά για την παράσταση και αυτό φάνηκε να ενοχλεί τον Γιάννη Νταλιάνη. «Για να δούμε πρώτα τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες και να αφήσουμε το γάμο. Ας πάμε για κάτι πιο σοβαρό» απάντησε στους δημοσιογράφους που ρωτούσαν για τον τηλεοπτικό γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού.

«Και ο Σασμός είναι σοβαρός» 
του είπε μία γυναίκα με τον ίδιο να απαντά «Σίγουρα».

Δείτε το βίντεο στο 02:00

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmtdzvla0po9)


Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης