Πίτσα Παπαδοπούλου: «Είχα πει στον Γιώργο Νταλάρα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι»

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Είχα πει στον Γιώργο Νταλάρα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι»

«Εκείνος μου είπε "εδώ φωνίτσες έγιναν τραγουδίστριες και εσύ που έχεις φωνάρα…"» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια 

Pitsa_Papadopoulou
Η Πίτσα Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Νταλάρας στην καριέρα της. Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης τόσο για τον μοναχογιό της, Μάριο,  όσο και για την προσωπική της ζωή.

Όπως ανέφερε η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Νταλάρας την ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι όταν απογοητευμένη θέλησε να τα παρατήσει, ενώ μιλώντας για τα λάθη της καριέρας της, σχολίασε ότι η νύχτα την έχει κουράσει.

«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν στο καλύτερο μαγαζί της Αθήνας και έκλαιγα γιατί ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά.

Σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Νταλάρας στην πορεία της αποκάλυψε: «Είχα πει στον Νταλάρα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι και μου είπε "εδώ φωνίτσες έγιναν τραγουδίστριες και εσύ που έχεις φωνάρα…"».

«Δεν ένιωσα ποτέ επιτυχημένη… ο καλλιτέχνης δεν φτάνει πουθενά, πάντα ανεβαίνει σκαλιά. Δεν πήρα ποτέ πολύ καλά χρήματα από το τραγούδι. Το μόνο που έκανα ήταν να δουλεύω πολλές μέρες» συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της καριέρας η Πίτσα Παπαδοπούλου σημείωσε: «Μπορεί και να ήταν όλα λάθος αυτά που έκανα στην καριέρα μου, αλλά αν ξαναγεννιόμουν πάλι τα ίδια θα έκανα».

«Δεν ήμουν από τις τυχερές στο τραγούδι γιατί δεν ερμήνευσα κομμάτια του Σπανού και του Κουγιουμτζή. Ακόμα και ένα χαρούμενο τραγούδι εγώ θα βρω κάτι μέσα στους στίχους που θα με στεναχωρήσει και θα το πω παραπονιάρικα» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Τέλος αναφορικά με την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Είχα προσωπική ζωή αλλά υπάρχω μέσα από την δουλειά μου. Ο γιος μου λείπει πολλά χρόνια από κοντά μου. Αν είχα εγγόνια θα ήταν τα μεγάλα μου "σουξέ"».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnpv5rwbzjnd)


 Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του 4χρονου είχε η μητέρα του 28χρονου

Βιασμός 12χρονης: Καταπέλτης το κατηγορητήριο σε βάρος της μητέρας – Το Blindchat, τα SMS και οι απειλές

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο ύψος της Υλίκης - Νεκρός ο πιλότος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης