Γιώργος Αρσενάκος: Φωτογραφίες από την παρουσίαση βιβλίου «Ένα Θέλω Μπορεί»
Διάσημοι καλλιτέχνες και φίλοι του συνιδρυτή και CEO της Panik Records, έδωσαν το παρών
Ο Γιώργος Αρσενάκος, συνιδρυτής και CEO της Panik Records, παρουσίασε χθες σε γνωστό café της Αθήνας, το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ένα Θέλω Μπορεί» που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον .
Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος στο συγκεκριμένο βιβλίο εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.
Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», o τίτλος του οποίου προέρχεται από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη, η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».
Στην παρουσίαση εμφανίστηκαν διάσημοι καλλιτέχνες και φίλοι του Γιώργου Αρσενάκου, τιμώντας τον με την παρουσία της. Για το βιβλίο μίλησαν η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, ο συγγραφέας και σεναριογράφος Γιάννης Σαραγκάς, ενώ τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου.
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.