Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις για την ολόγυμνη φωτογραφία της - «Επιτέλους σταμάτα» της γράφουν

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις για την ολόγυμνη φωτογραφία της - «Επιτέλους σταμάτα» της γράφουν

H τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter μια προκλητική φωτογραφία, προκαλώντας την οργή των χρηστών

spiars-3213123
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές της φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως η εικόνα που ανάρτησε είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και οι αντιδράσεις, χιλιάδες.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, που έχει 56 εκατομμύρια followers στο Twitter, δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφίας της, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτή την εβδομάδα έχω πρεμιέρα για την ταινία "Η νομοθετική πράξη του αιδοίου μου"».

Στο πλάνο, η Σπίαρς είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, καλύπτοντας το στήθος της με το χέρι της.
spiars-naked-321
Η συγκεκριμένη δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες της πλατφόρμας, με αρκετούς να την παρακαλάνε να σταματήσει, αφού το έχει παρακάνει με τις γυμνές φωτογραφίες. Oι περισσότεροι δε, της ζητάνε να σεβαστεί τους γιους της που βλέπουν τόσο συχνά  τη μητέρα τους γυμνή στο διαδίκτυο.
spiars-3212
Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά, κάποιοι φαν της 40χρονης τραγουδίστριας, υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να δημοσιεύει ό,τι θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα γυμνή φωτογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έρχεται λίγες ημέρες μετά το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα της. To δράμα μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρα της, Τζέιμι συνεχίζεται, με τη σταρ να δηλώνει τώρα πως την «αντιμετώπιζε σαν σκυλί».

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της, μέσω των social media, κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της. «Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει.
spiars-rerew

Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, κατηγόρησε τον Τζέιμι Σπίαρς πως έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αυτοπεποίθησή της, το χτίσιμο της ψυχοσύνθεσής της, ενώ την έκανε να νιώθει κάτι παραπάνω από άσχημη, όπως λέει.


Ειδήσεις σήμερα:

Στρατιωτικό νόμο στις προσαρτημένες περιοχές της Ουκρανίας κήρυξε ο Πούτιν

Ξεφούσκωσαν οι λογαριασμοί ρεύματος χωρίς τη ρήτρα αναπροσαρμογής - Δείτε παραδείγματα

Πτώση 19χρονου στο ΑΠΘ: «Ήταν σωριασμένος και μας έλεγε "καλέστε ασθενοφόρο"», λένε συμφοιτητές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης