Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη «Γη της Ελιάς», οι συντελεστές έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να ευχηθούν στην Αντιγόνη Νεοφύτου, με αφορμή τα γενέθλιάτης.
Η «Μαρίνα» της σειράς έκλεισε τα 25 και οι συνεργάτες της ετοίμασαν μία έκπληξη με δύο τούρτες, κάνοντάς τη να συγκινηθεί αρκετά.
Καθώς, όλο το καστ βρισκόταν σε γύρισμα, ξαφνικά σταμάτησαν όλα και οι συμπρωταγωνίστριές της, Αφροδίτη Λιάντου και Ιφιγένεια Πιερίδου, εμφανίστηκαν στο πλατό κρατώντας δυο τούρτες με κεράκια και βεγγαλικά. Μέσα σε δευτερόλεπτα, όλοι τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι για τα γενέθλια στην Αντιγόνη Νεοφύτου.
Δείτε βίντεο
Από την έκπληξη, η ηθοποιός μοιράστηκε μερικά στογμιότυπα μέσα από το προφίλ της στο Instagram και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «25! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Φιλάκια πολλά».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.