Γη της ελιάς: Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο για την αθωότητά της
Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στο MEGA
Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA«Η Γη της Ελιάς» στις 21:00, πρόκειται να παρουσιαστούν πόνος, θλίψη, αγωνία και αποκαλύψεις. Η δραματική σειρά συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις καταιγιστικές της εξελίξεις.
Διαβάστε την περίληψη του επεισοδίου
Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο για την αθωότητά της. Η Αντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.