Χαλκιδική: Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο

Χαλκιδική: Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού τους έλεγε ότι ήθελε να φαίνεται ότι υπήρχε κίνηση στο ξενοδοχείο

xalkidi_camera_arthro
Διευκρινίσεις για την περιπέτεια που ζει ένα ζευγάρι στη Χαλκιδική το οποίο ανακάλυψε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν η 25χρονη κοπέλα έδωσε ο δικηγόρος του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ζευγαριού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν τους πρόσφερε δωρεάν το δωμάτιο επειδή ο 26χρονος και η 25χρονη αντιμετώπιζαν οικονομική δυσχέρεια αλλά αντίθετα ήταν εκείνος που «επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού έχει ζητηθεί η συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Όπως εξήγησε, δε, αν ο 33χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήθελε το υλικό που κατέγραψε για προσωπική του χρήση, όπως δήλωσε στην κατάθεση του, «αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελος του ήταν υψηλότερο το 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος».

«Τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα» είπε στο GRTimes ο δικηγόρος του ζευγαριού.

O ίδιος ανακοίνωσε ότι το νεαρό ζευγάρι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα ζητήσει αποζημίωση.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr κάτοικοι του παραθαλάσσιου χωριού, από τα δέκα δωμάτια που διαθέτει το τουριστικό κατάλυμα, στα δύο φιλοξενούνταν συχνά εργαζόμενοι που δούλευαν στο καφέ – μπαρ που διατηρούσε ο 33χρονος στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Αφύτου, Λεωνίδα Παπαβασιλείου, αυτά τα δωμάτια προσφέρονταν δωρεάν από τον ιδιοκτήτη στο προσωπικό της επιχείρησης και τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν ενοικιαζόμενα για να εξυπηρετούν τους πελάτες.

«Μας είπαν ότι υπήρχαν κάποιες κάμερες στα δωμάτια και παρακολουθούσε τα ζευγάρια. Ήταν άτομα που ήταν στο εργασιακό του περιβάλλον. Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν κάμερες σε όλα τα δωμάτια ή σε αυτά που έμενε το προσωπικό. Στο προσωπικό προσέφερε δωρεάν φιλοξενία και τα υπόλοιπα ήταν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη αναταραχή καθώς δεν το περίμενε κανένας, ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας», δήλωσε ο κ. Παπαβασιλείου, προσθέτοντας ότι η 25χρονη δούλευε στο καφέ - μπαρ που είχε ο ιδιοκτήτης. «Μόλις έγινε το συμβάν, όλο το προσωπικό παραιτήθηκε και έκλεισε η μονάδα και το κατάστημα», ανέφερε.

Ο 33χρονος ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στο χωριό της Αφύτου και περιγράφεται από τους περισσότερους ως ένας σωστός επιχειρηματίας, ιδιαίτερα ευγενικός με όλους, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στο παρελθόν. Ωστόσο, μετά την καταγγελία του ζευγαριού, στην μικρή κοινωνία επικρατεί ανησυχία καθώς φοβούνται ότι η δημοσιότητα που έλαβε το σοβαρό περιστατικό θα έχει ως αποτέλεσμα να δυσφημιστεί η περιοχή η οποία σε μεγάλο ποσοστό εξαρτάται οικονομικά από τον τουρισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «Μις Κριμαία 2022» τραγούδησε ουκρανικό κομμάτι και καταδικάστηκε για δυσφήμηση του ρωσικού στρατού!

Κάτι τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας: Γιατί η Μαργαρίτα «μάδησε» τους πρίγκιπες

Η Μελίντα Γκέιτς για το «επώδυνο» διαζύγιο με τον Μπιλ: «Έχυσα δάκρυα για πολλές μέρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης