Για τον αδερφό της, Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά και την τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε μίλησε η Άσπα.
Η αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ, η οποία έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του «Κοσμοράδιο», λέγοντας αρχικά για το J2US, από όπου και δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει.
«Απλά δεν ήμουν έτοιμη για το J2US, ώστε να εκτεθώ τόσο πολύ τηλεοπτικά και το άφησα για φέτος».
Όσο για τον Mad Clip, η τραγουδίστρια είπε: «Τον αδελφό μου, τον έχω πάντα μέσα μου και τον κουβαλάω σε ό,τι κάνω. Οπότε σίγουρα, σε κάθε νέο μου βήμα, νιώθω μια δύναμη επάνω μου».
«Ποτέ δεν λέω ποτέ, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν είμαι απόλυτη οπότε σίγουρα και θα σκεφτόμουν μια πρόταση για να βρεθώ στην Eurovision» είπε τέλος η Άσπα.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»